Spotware Community Team utökar sin Open API-exempelsamling

[ad_1]

Spotware Community Team meddelar att det har lagt till ett nytt exempel i sin Open API-exempelsamling.

Det nya exemplet är baserat på cTrader Open API, ASP.Net Core och SignalR, och det visar hur man bygger en fullständig webbapplikation ovanpå Open API. Den innehåller exempel på att autentisera med OAuth, prenumerera på och hantera live-prisströmmar, visa pristabeller och hantera order och positioner.

Handlare kan använda den som bas för sin nästa webbhandelsapplikation.

Du kan ladda ner de nya Open API-exemplen här.

I april i år tillkännagav Spotware lanseringen av en helt ny samling Open API-exempel.

Exempel på Open API består av ett Open API Library, en konsolapplikation, en WinForms-applikation och en WPF-applikation. Open API Library är en samling nödvändig men sofistikerad kod som gör att du enkelt kan integrera Open API med din .Net-applikation och implementera den grundläggande funktionen i en handelsapplikation.

Låt oss notera att Open API 2.0 är den nya versionen av det offentligt tillgängliga protobuf-baserade API utvecklat av Spotware. Det gör det möjligt för tredjepartsleverantörer att integrera ytterligare verktyg och applikationer för handel och analys med data och funktionalitet från Spotware-plattformen genom att få alla nödvändiga cTID-data, marknadsdata och utföra alla möjliga handelsoperationer på uppdrag av andra cTrader-användare.

Till skillnad från Open API version 1.0, som använde ett annat protokoll för varje omfång (REST och Protocol Buffers), är Open API 2.0 utformat för att endast använda protokollbuffertar. Nu genom att använda protokollbuffertar kan du hämta kontouppgifter, marknadsdata och handelsdata.

[ad_2]

Source link