smartTrade, TickTrade Systems arbetar nu tillsammans som en enhetlig grupp

[ad_1]

smartTrade Technologies har idag meddelat att företagen, flera månader efter förvärvet av Toronto-baserade TickTrade Systems, nu arbetar tillsammans som en enhetlig grupp. Det kombinerade företaget verkar under namnet smartTrade och levererar branschledande valutahandelsteknologier till en global kundbas i Europa, Nordamerika och Asien.

Under de senaste fyra månaderna har smartTrades 280+ eFX-experter över hela världen slagit samman sin samlade kunskap för att återuppfinna elektronisk handel för att möta dagens nya marknadsstrukturutmaningar samtidigt som de förutser morgondagens allt mer digitala handelsvärld.

Som en del av detta pågående engagemang för innovation släpper smartTrade nu en kombinerad LiquidityFX nästa generations (LFX-NG) plattform som kombinerar det bästa av båda befintliga lösningarna.

LFX-NG förlitar sig på den prisbelönta säkra, pålitliga och skalbara molnplattformen med ultralåg latens som smartTrade har byggt upp sitt rykte om förträfflighet på. Genom att kombinera innovation från båda företagens redan existerande lösningar erbjuder LFX-NG ett brett utbud av moduler från AI-driven analys till toppmodern handel med kryptovalutor genom avancerade arbetsflöden för alla kundsegment.

Finansiella institutioner kan skräddarsy och skräddarsy sina arbetsflöden för handel och efter handel efter kundens krävande behov. Med fullt integrerade arbetsflöden som täcker spot, forward, NDF, Options, Cryptocurrencies, Payment Routing allt underbyggt av AI-prediktiv analys; LFX-NG-lösningen kan distribueras som en full stack eller individuella moduler, vilket betyder att det aldrig har varit lättare att integrera.

Flexibiliteten och smidigheten hos LFX-NG gör att skräddarsydda prissättnings- och handelsstrategier kan utvecklas och rullas ut inom några månader. Denna agila implementering är möjlig av smartTrades interna team av eFX-experter som stöds av en beprövad standardiserad implementeringsmetod.

David Vincent, VD för smartTrade, sa:

”Jag är väldigt stolt över vad vi har åstadkommit på så kort tid. Vår obevekliga passion att tjäna våra kunder och bredare branschdeltagare har gjort det möjligt för oss att leverera en extremt övertygande nästa generations plattform. LFX-NG sammanför ledande innovationer och teknologier som kompletterar varandra, vilket skapar en unik bredd och djup av elektroniska möjligheter för alla typer av finansinstitut.”[ad_2]

Source link