Skilling anställer Judita Simkeviciute som chef för Compliance

[ad_1]

CySEC-licensierad CFD-mäklare Skilling, färsk på en nyligen genomförd kapitalhöjning på 10 miljoner euro, har tillkännagivit utnämningen av Judita Simkeviciute som företagets nya Global Head of Compliance, som en del av dess engagemang för efterlevnad och ambition att expandera till nya marknader.

Baserad i London och rapporterande direkt till Skilling Group CEO Michael Kamerman, tillför Judita betydande expertis till rollen, senast som Head of Compliance och MLRO på ledande mäklarhus Equiti Capital och StoneX Retail (tidigare Gain Capital). Juditas roll kommer att tillhandahålla efterlevnadstillsyn över hela Skillings koncernverksamhet.

Michael Kamerman, Skilling Group CEO, kommenterar:

“Att utse Judita till Global Head of Compliance representerar en betydande milstolpe för Skilling när vi fortsätter att skala upp vår verksamhet och gå in på nya marknader. Judita har betydande tidigare erfarenhet av att övervaka efterlevnadsteam inom flera väletablerade mäklare, vilket kommer att vara ovärderligt för att hjälpa till att framtidssäkra vår verksamhet och samtidigt befästa Skillings position som en ansedd och pålitlig mäklare över hela världen.”

Judita Simkeviciute, Global Head of Compliance på Skilling, kommenterar:

”Jag är glad över att vara med i Skilling vid en så spännande tid för koncernen och att spela en nyckelroll i att erbjuda Skillings tjänster till fler kunder och marknader. Skilling har varit inne på en imponerande tillväxtbana under de senaste två åren, och jag ser fram emot att använda min erfarenhet för att hjälpa till att leverera nästa fas av Skillings ambitiösa tillväxtstrategi.”

En annan nyligen anställd på Skilling var David Hodge, tidigare OANDA UK/Europe CEO och Global Chief Revenue Officer, som började på Skilling tidigare i år som CMO, vilket exklusivt rapporterades av FNG.

[ad_2]

Source link