SIX integrerar japansk lista i sin Sanctioned Securities Monitoring Service


SIX integrerar sanktionslistan som utfärdats av det japanska finansministeriet i sin sanktionerade värdepappersövervakningstjänst. Japan är den 11: e regimen som tjänsten täcker och kunder kan prenumerera på den från och med den 6 juli 2021.

Sanctioned Securities Monitoring Service (SSMS) från SIX är en platt filtjänst som levererar börsnoterade finansiella instrument som är relaterade till sanktionerade individer, enheter eller territorier. Eftersom alla regleringsmyndigheter som omfattas är tillgängliga i en enkel att integrera filuppsättning kan befintliga kunder helt enkelt registrera sig för det nya systemet utan att behöva genomgå filstrukturändringar.

Förutom finansiella instrument som emitteras av sanktionerade emittenter, ger SSMS också information om sina emittenter, strukturerade produkter som har ett sanktionerat instrument som underliggande eller optioner på sanktionerade instrument.

Japan har över 20 sanktionsprogram aktivt mot flera mål som konsekvent övervakas. Att lägga till Japan i tjänsten är ett svar på ökande lagkrav, eftersom många kunder runt om i världen vill följa alla större ekonomier.

SIX är övertygad om att genom denna förlängning kommer tjänstens fullständighet att ge ännu mer värde för sin befintliga kundbas.Source link