Singapore CFD-mäklare Phillip Nova antar Signal Centres Signal Stream för MT5


Sentimentanalysbaserad handelssignalleverantör Acuity Trading har meddelat att en av Singapores främsta CFD-mäklare, Phillip Nova (tidigare känd som Phillip Futures), har valt Acuitys Signal Center för att leverera professionella handelsidéer och analyser via sin Signal Stream-produkt, till Phillip Novas globala kunder.

Genom att prioritera sitt MT5-erbjudande kan Phillip Novas kunder få tillgång till Signal Stream via en helt integrerad Expert Advisor (EA) och via en skräddarsydd e-post.

Förutom att få en omfattande uppsättning dagliga signaler över valuta-, råvaru-, index- och kryptovalutamarknaderna, kommer Phillip Novas kunder också att dra nytta av förbättrade veckoinsikter från de 30 bästa globala aktierna, ett nytt tillägg till Signal Streams portfölj. Dessa nya signaler är producerade av samma erfarna team av tekniska analytiker och marknadsproffs, och har längre tidsramar och kommer att passa aktieswinghandlare.

Steve O’Hare, VD för Signal Centre, kommenterade:

“Phillip Nova är en av de största mäklarna i Asien och Stillahavsområdet med ett stort produktutbud över alla tillgångsklasser. Som vi ser över hela världen fortsätter viljan att handla med enskilda aktier att växa och vi är glada över att kunna stödja Phillip Nova i deras produktexpansion med signaler om de 30 bästa aktierna utöver våra befintliga dagliga handelsidéer. Den här tjänsten har byggts specifikt för Phillips Nova och vi ser fram emot att lägga till fler aktier till denna portfölj i framtiden.”

Teyu Che Chern, Phillip Novas VD säger att hans kunder verkligen kommer att välkomna de nya funktionerna:

“Vi har sett en ökad efterfrågan på mer sofistikerade handelsverktyg och signaler. Vi är glada att samarbeta med Signal Center och ta ytterligare ett steg framåt för att förbli relevanta och möta våra kunders föränderliga behov.”

Phillip Nova är den senaste mäklaren som integrerar Signal Centres produkter efter förvärvet av Acuity Trading 2021; dra fördel av den förbättrade AI-tekniken, designen, flera språk och leveranskanaler inklusive MT4/5, e-post och Telegram. Andra Signal Center-klienter inkluderar Vantage, Valutrades, Blueberry Markets och IG.

Phillip Nova, tidigare känd som Phillip Futures, är medlem i PhillipCapital-gruppen. Företaget är en av de grundande clearingmedlemmarna i Singapore Exchange Derivatives Trading (SGX-DT) med clearingmedlemskap i 21 globala börser, inklusive APEX, BMD, CME Group-börser, DGCX, HKEX, ICDX, ICE Singapore, JPX Group-börser, NSE , TFEX, TOCOM och SGX.

Acuity Trading revolutionerade onlinehandelsupplevelsen för miljontals investerare med introduktionen av visuella nyheter och sentimentverktyg 2013. Idag fortsätter Acuity att leda fintech-marknaden med alfagenererande alternativa data och mycket engagerande handelsverktyg med det senaste inom AI-forskning och teknologi. Acuitys team av akademiker, forskare, nyhets- och marknadsproffs är dedikerade till att leverera högeffektiva dataprodukter som ger värde till investerare på alla nivåer och erfarenheter. Flexibla leveransalternativ inkluderar API:er, MT/5, plug and play-widgets och tredjeparts automationstjänster.
Source link