Sheer Markets tillför Match-Prime-likviditet


Sheer Markets, en av de allra första institutionerna som tillhandahåller strömmande likviditet i icke-levererbara valuta-CFD:er till en bred grupp av handlare, har meddelat att de har beslutat att samarbeta med Match-Prime, en CySEC-licensierad likviditetsleverantör, för att vinna tillgång till den senares likviditetspool.

Howard Carr, verkställande direktör för Sheer Markets, sa:

“Som en enhet som regleras av CySEC strävar vi efter att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet till våra kunder. Därför söker vi ständigt efter pålitliga partners som delar vår filosofi. Vi sökte länge efter en lämplig likviditetsleverantör och beslutade slutligen att samarbeta med Match-Prime. Vi var övertygade av deras inställning till oss som partners, och deras utbud utökas hela tiden. Vi försöker själva leverera en innovativ produkt, som inkluderar traditionella CFD:er på utländsk valuta, råvaror, aktier, kryptovalutor och aktieindex, det var därför vi behövde en partner att lita på som förstår moderna affärer. I dagsläget har vi ständig kontakt, och samarbetet är mycket bra. Jag är säker på att det kommer att förbli så i framtiden.”

Andreas Kapsos, verkställande direktör för Match-Prime Liquidity, tillade:

”Sheer Markets är, precis som vårt företag, en relativt ny etablerad organisation, som också regleras av den cypriotiska tillsynsmyndigheten; därför har vi en gemensam förståelse, att veta vilka potentiella problem som kan uppstå. Vi är glada att ett sådant team av proffs har litat på oss. Jag är säker på att våra företag kommer att växa tillsammans. Jag tror att vår djupa likviditet på flera nivåer kommer att hjälpa dem att ta nästa steg i rätt riktning.”

Match-Prime är en likviditetsleverantör som uteslutande arbetar med professionella kunder och institutioner på en Prime of Prime-modell och erbjuder skräddarsydd likviditet för Forex och andra CFD:er inklusive ett ständigt växande antal kryptoinstrument. Dess erbjudande kombinerar djup, multi-tillgångslikviditet för över 1 000 instrument med ultrasnabb anslutning. Företagets likviditetslösning bygger på den avancerade institutionella handelsplattformen Match-Trader PRO. Den är redan integrerad med de mest populära handelsplattformarna och olika distributionssystem, vilket gör den lättillgänglig för de flesta mäklare på marknaden.Source link