SEC stoppar handeln med värdepapper från Digatrade Financial Corporation

[ad_1]

Securities and Exchange Commission (SEC) har meddelat att handeln med värdepapper från Digatrade Financial Corporation (DIGAF) i Vancouver, British Columbia, Kanada, tillfälligt upphör. Avstängningen börjar kl. 9:30 EDT den 27 juni 2022 och är inställd på att sluta kl. 23:59 EDT den 11 juli 2022.

Kommissionen avbröt tillfälligt handeln med fintech-företaget DIGAFs värdepapper på grund av felaktig och ofullständig information på marknaden om: väsentligt falsk och vilseledande information i Digatrade SEC-anmälningar om dess presidents ägande och kontroll över Digatrade-aktier, vilseledande marknadsföringsinsatser av presidenten för att framkalla andra att köpa Digatrade-aktier vid en tidpunkt då presidenten sålde Digatrade-aktier och potentiell marknadsmanipulation med början i maj 2014 och fortsätter åtminstone till februari 2018.

Den väsentligt felaktiga och vilseledande informationen om Digatrade har inte korrigerats.

SEC varnar mäklare-handlare, aktieägare och potentiella köpare att de noggrant bör överväga ovanstående information tillsammans med all annan för närvarande tillgänglig information och all information som sedan utfärdas av företaget.


[ad_2]

Source link