Saxo Capital Markets HK förbättrar marginallånetjänsten

[ad_1]

Onlinehandel och investeringsspecialist Saxo Capital Markets HK Limited tillkännagav idag förbättringar av sin marginallånetjänst, som kommer att erbjuda bättre kundupplevelse och bredda täckningen och utnyttjandet av tillgångar för att ta deras investeringar till nästa nivå.

Förbättringarna inkluderar utökade marknader, produkter och valutor täckning, ökad köpkraft, allt tillhandahålls via ett enda integrerat konto.

Utökad täckning av marknader, produkter och valutor för att öka kundernas exponering och potentiella vinster: Med den förbättrade marginallånetjänsten kan kunder köpa mer än 30 000 kvalificerade aktier och mer än 5 500 kvalificerade ETF:er och många andra produkter på över 60 ledande globala börser. Kunder kan också använda valfri valuta som är tillgänglig via plattformen, såsom HKD, USD, EUR, JPY, AUD, CAD, etc.

En sådan omfattande täckning av marginallånetjänster ökar kundernas exponering och potentiella vinster, och tar diversifieringen av kundernas portföljer till nästa nivå.

Ökad köpkraft för att hjälpa kunderna att bättre utnyttja sina tillgångar: Säkerhetsvärde tillhandahålls nu för alla berättigade tillgångar som finns på marginallånekontona efter avdrag för en marginalavdrag, vilket hjälper kunderna att bättre utnyttja tillgångarna i deras portfölj. Och eftersom säkerheterna är konsoliderade kan kunderna ha en tydlig bild av sina portföljpositioner och marginalutnyttjande.

Ett enda integrerat konto för att förenkla strukturen och proceduren för kunder: Kunder kan nu njuta av ett enda integrerat konto snarare än separata underkonton. Fördelen är att alla innehav på marginallånekontona kommer att få sitt respektive belåningsvärde inkluderat som en del av marginalberäkningarna. Detta förenklar kontostrukturen för kunden och tar bort besväret med att dela upp kontanter och tillgångar på flera konton för att realisera funktionaliteten i marginallån.

För närvarande tar Saxo Markets ut 0,05 % i provision för HK-aktier och 0,005–0,008 USD/aktie för amerikanska aktier. För marginalutlåning börjar räntorna från 2,10 % för aktier i HK och från 2,31 % för amerikanska aktier. HK IPO-finansieringsräntan ligger kvar på 0%.

Richard Douglas, VD för Hong Kong, Saxo Markets, kommenterar,

“Vi är glada över att kunna erbjuda kunderna en förbättrad marginallånetjänst. Som vi märkte vill investerare i Hongkong ofta utnyttja marginallån för att få mer köpkraft för att ta vara på investeringsmöjligheterna och få potentiella vinster. Men samtidigt har de kämpat med utlåningsräntor med höga marginaler och komplexiteten i avgiftsstrukturer.

“Med denna uppsättning förbättringar förbättrar vi vår täckning och service för marginallån baserat på vår breda tillgång till globala marknader och tillgångsklasser, och håller även avgiftsstrukturen så enkel och konkurrenskraftig som möjligt. Förbättringen av marginalutlåningen är ytterligare ett steg framåt, efter lanseringen av ‘Let’s Trade Better with Saxo’-kampanjen förra månaden, flera seniora utnämningar och andra kommande uppdateringar som vi arbetar med. Investerare kan nu bättre utnyttja sina tillgångar och ta sin investering till nästa nivå genom att handla med Saxo.”


[ad_2]

Source link