Saxo Bank släpper ny version av sin OpenAPI för Excel


Saxo Banks specialist för handel och investeringar i flera tillgångar har uppdaterat sin OpenAPI för Excel, Saxos hemmabyggda Excel-tillägg som överför ett brett utbud av OpenAPI-funktioner rakt in i Excel.

Version 1.4.1 av lösningen kommer med ett par viktiga uppdateringar som förbättrar stabiliteten och bör lösa intermittenta anslutningsproblem.

Dessutom, för att förhindra framtida problem med antivirusleverantörer som flaggar Saxos app som skadlig programvara, skickas tillägget rutinmässigt in för vitlistning. Detta borde eliminera ytterligare falska positiva resultat.

OpenAPI för Excel ger dig flexibiliteten hos Excel och VBA, tillsammans med den infrastruktur som driver Saxo Banks handelsplattformar. OpenAPI-tillägget fungerar både som ett komplement till SaxoTrader-plattformen och som en komplett fristående lösning. Använd den för att bygga anpassade arbetsytor direkt med inbyggt VBA- och Excel-stöd, eller ladda ner Excel-snuttar från Tutorial Series, som bryter ner all tillgänglig funktionalitet i bitstorlekskomponenter.

Excel-tillägget stöder de flesta OpenAPI-tjänster och är tillgängligt för alla senaste versioner av Microsoft Excel (2010 och senare).Source link