Sara Baack övergår från sin roll som Equinix CPO

[ad_1]

Digital infrastrukturkomponent Equinix, Inc meddelar att det har ingått ett lagrings- och separationsavtal med Sara Baack, produktchef för företaget.

I enlighet med villkoren i avtalet kommer Baack att övergå från sin roll som Chief Product Officer efter den 24 september 2021 och kommer att fungera som rådgivande för Equinix verkställande direktör till den 2 mars 2022.

Under denna övergångsperiod har Baack rätt till sin ordinarie lön och förmåner. Dessutom kommer Baack att få ytterligare ersättning och förmåner som beskrivs i avtalet, inklusive: (i) 100% av hennes mål årliga bonus för incitamentsprogram för 2021; (ii) en engångsbelopp kontant på 500 000 dollar och (iii) premiebetalningar enligt Consolidated Omnibus Budget Reconciliation Act (”COBRA”) fram till 2022.

Avtalet innehåller och hänvisar också till vanliga utgivningar, framställningar, restriktiva avtal, bestämmelser om icke-nedsättning och sekretess.

Under sin tjänst har Sara Baack lett förvärvet, integrationen och lanseringen av Equinix Metal för att utöka företagets kanttjänster och fortsätter att främja räckvidden och funktionaliteten hos Equinix Fabric. Hon leder också ansträngningarna för att höja kund- och partnerupplevelsen med Platform Equinix – vilket möjliggör grundläggande infrastrukturförsörjning runt om i världen med enkel mjukvara.

Hon började på Equinix 2012 som Chief Marketing Officer.

Sara Baack har mer än 25 års ledarskap inom teknik och kommunikation, inklusive på nivå 3 -kommunikation och inom private equity för PaineWebber Capital (nu UBS Group AG).

Hon utsågs till Silicon Valley Business Journal’s CMO of the Year och en av de 50 mest kraftfulla kvinnorna inom teknik av National Diversity Council. Hon har en BA från Rice University och en MBA från Harvard University Graduate School of Business.

[ad_2]

Source link