RoboMarkets utökar BMW M Motorsport-sponsringen


Den Cypernbaserade Retail FX- och CFD-mäklaren RoboMarkets har meddelat förlängningen av sitt partnerskap med BMW M Motorsport med ytterligare två år, på nya förbättrade villkor. RoboMarkets är nu Premium Partner till BMW M Motorsport under 2022 och 2023 års racingsäsonger. Premium-partnerstatusen innebär ytterligare möjligheter som ger varumärket ett mätbart lyft och förmågan att uppnå mer ambitiösa mål.

Detta är det andra tillkännagivandet av sportsponsring från RoboMarkets denna månad, som tidigare presenterade ett avtal med tyska Bundesliga-fotbollsklubben Eintracht Frankfurt.

Vid de två kommande DTM-racingmästerskapen kommer BMW M Motorsport-bilen att ha RoboMarkets logotyp på motorhuven, dörrarna, taket och bagageutrymmet. Racerbilen kommer att köras av Philipp Eng, som kommer att tävla om att vinna i alla lopp under säsongen 2022. Avtalet innebär också RoboMarkets varumärke inom marknadsföring och PR-kommunikationssatsningar samt företagets varumärkesidentitet på mediapapper och garageväggar.

Konstantin Rashap, Chief Business Officer på RoboMarkets sa:

“Vårt nya partnerskap med BMW M Motorsport kommer att bidra till att marknadsföra RoboMarkets varumärke på den europeiska marknaden mer effektivt. I år har den helt nya racerbilen BMW M4 GT3 sin racedebut i olika racerserier, inklusive DTM. Dessutom har laget några av de bästa piloterna i serien, vilket gör oss mycket optimistiska inför den kommande säsongen. Vi är mycket glada över att kunna fortsätta vårt samarbete och hjälpa BMW-teamet att klättra på framgångsstegen”.

DTM-säsongen 2022 består av åtta lopp, varav det första är planerat att starta den 29 april i Portimão, Portugal. Därefter kommer serien att flytta till Lausitzring (Tyskland), Imola (Italien), Norisring (Tyskland), Nürburgring (Tyskland), Spa (Belgien), Spielberg (Österrike) och avslutas i Hockenheimring (Tyskland) den 7-9 oktober 2022.

RoboMarkets är ett investeringsbolag som verkar under CySEC-licens nr 191/13. RoboMarkets erbjuder investeringstjänster i många europeiska länder och ger handlare som arbetar på finansiella marknader tillgång till sina egna plattformar.Source link