RoboMarkets uppdaterar R StocksTrader webbplattform och mobilapp

[ad_1]

Onlinemäklaren RoboMarkets fortsätter att förbättra sin webbplattform med flera tillgångar och mobilapplikation för handel. Företaget tillkännagav idag en uppdatering av sin R StocksTrader webbplattform och mobilapp.

Appens startskärm erbjuder viktig information för en handlare att följa: listor med populära och nyligen visade tillgångar, finansiell information för ett konto och kommande utdelningar.

Appen erbjuder också uppsättningar av instrument som kan användas för lång-/kortsiktiga investeringar.

I avsnittet “Ny på marknaden (IPO)” kan du hitta CFD:er på aktier i de företag som gick på börsen under de senaste 6 månaderna.

Över 20 specifika bevakningslistor: Det är nu lättare att leta efter populära instrument i olika kategorier – listor med alla lämpliga tillgångar kombineras till praktiska bevakningslistor: “Investera i Kina”, “Investera i volatilitet”, “Investera i guld” och andra.

500 nya instrument: Dessa inkluderar populära tillgångar som Beyond Meat Inc (BYND.ny), Didi Global Inc. (DIDI.ny) och Spotify Technology SA (SPOT.ny).

Förbättrat gränssnitt: RoboMarkets har förbättrat appnavigeringen och sökskärmen för tillgängliga tillgångar.

Uppdaterad design av handelsutdrag: mäklaren har reviderat utformningen av handelsutdraget och lagt till månads-/årsperioder.

Förlängda handelssessioner: det finns ett nytt handelsschema för US30, US500 och NAS100 – från 03:00 till 23:15, och GER40 – från 09:05 till 22:55.

Låt oss notera att kunder hos RoboMarkets kan handla över 12 000 instrument från ett enda R StocksTrader-konto.


[ad_2]

Source link