Robinhood Money för att erbjuda Robinhood Cash Card


Robinhood introducerar Robinhood Cash Card för att hjälpa en ny generation att starta sin investeringsresa – och bli belönad – samtidigt som de spenderar på saker de behöver och älskar.

Kontantkortet bygger på Robinhoods uppdrag att demokratisera ekonomi för alla genom att ge betalkortskunder samma förmåner och belöningar som en gång var reserverade för kreditkortsinnehavare. Kontantkortet kommer att erbjudas av Robinhood Money, LLC.

  • Få en veckobonus på round-ups

När kunder investerar i sig själva kommer Robinhood Money att ge dem en bonus på 10-100 % (maximerad till 10 $) på deras veckovisa sammanställningar. När de spenderar kan kunderna välja att avrunda sin växel till närmaste dollar och investera den i deras val av tillgångar. Veckobonusen är Robinhoods sätt att visa sitt stöd för sina kunders investeringsmål.

  • Omedelbara besparingar (kommer snart)

Med inflationen på uppåtgående och människor som betalar höga priser för sina vardagliga behov från bensin till matvaror, från och med i sommar, försöker Robinhood hjälpa Cash Card-kunder att slå inflationen genom att ge dem besparingar när de handlar på några av sina favoritställen.

  • Få betalt tidigt och dela din lön

Kunder kan ställa in sin direkta insättning och ansöka om att få tillgång till sin lön upp till två dagar tidigare. De kan också använda Robinhoods dela din lönecheck-funktion för att automatiskt investera i tillgångar på deras mäklar- och kryptokonton.

Nya Cash Card-kunder kommer också att ha tillgång till telefonsupport dygnet runt, utbildningsresurser i appen och tillgång till ett stort urval av tillgångar genom Robinhood.

Det nya Cash Card kommer att ersätta den befintliga Cash Management-produkten, där kundernas investeringar och spenderande kontanter fanns på deras mäklarkonto. Nu kan kunder registrera sig för kontantkortet och se separata konton för investeringar och utgifter.

Från och med idag drar Robinhood upp registreringar för den befintliga Cash Management-produkten och öppnar väntelistan för allmänheten inklusive nuvarande kunder. Företaget ger också en procentandel av befintliga Cash Management-kunder tillgång till det nya Cash Card från och med denna vecka.Source link