Robinhood lägger till Compound, Polygon, Shiba Inu, Solana till kryptoerbjudandet

[ad_1]

Onlinehandelsföretaget Robinhood meddelar att kunder nu kan köpa och sälja ytterligare fyra kryptovalutor genom Robinhood Crypto: Compound (COMP), Polygon (MATIC), Solana (SOL) och Shiba Inu (SHIB).

“Vi är glada över att kunna lägga till fler valmöjligheter för våra kunder när vi arbetar för att göra Robinhood till det bästa stället att investera i krypto,” säger Steve Quirk, Chief Brokerage Officer på Robinhood. “Som ett företag i första hand med säkerheten har vi ett rigoröst ramverk på plats för att hjälpa oss att utvärdera tillgångar för notering, och vi är fortsatt engagerade i att tillhandahålla en säker och lärorik kryptoplattform.”

Dessa tillgångar är tillgängliga att köpa och sälja nu på Robinhood-appen. Insättning och uttag kommer inte att vara tillgängliga omedelbart för dessa tillgångar, men den möjligheten kommer snart.

Compound är ett algoritmiskt, autonomt ränteprotokoll byggt för utvecklare för att skapa öppna finansiella applikationer. Det skapades 2017 av entreprenörerna Robert Leshner och Geoffrey Hayes.

Compound tillåter användare att tjäna ränta genom att sätta in krypto i utlåningspooler som kan nås av låntagare. COMP är Compounds Ethereum-baserade styrningstoken, som gör det möjligt för innehavare och delegater att föreslå och rösta om ändringar i protokollet. Användare kan tjäna COMP genom att låna ut eller låna tillgångar på Compound. Det finns ett maximalt totalt utbud på 10 miljoner COMP.

MATIC är den ursprungliga symbolen för Polygon (tidigare Matic Network), en decentraliserad Proof-of-Stake (PoS) blockkedja, som fungerar som en sidokedja till Ethereum och drar nytta av dess säkerhet. Polygon säger sig kunna hantera upp till 65 000 transaktioner per sekund med nätverksavgifter på en bråkdel av en cent.

Polygon grundades 2017 av Jaynti Kanani, Sandeep Nailwal, Anurag Arjun och Mihailo Bjelic och MATIC-tokenet lanserades 2019. MATIC används för att betala för nätverksavgifter, insatser och styrning av Polygon-nätverket. Den har en maximal tillgång på 10 miljarder.

MATIC kan också bryggas till polygonnätverket. MATIC köpt på eller skickat till Robinhood kan hållas delvis på antingen Ethereum- eller Polygon-nätverket.

Shiba Inu (SHIB) är en Ethereum-baserad (ERC-20) token som finns på Ethereum blockchain.

Det lanserades som ett alternativ till Dogecoin (DOGE) i augusti 2020 av en anonym person eller grupp under namnet Ryoshi. Enligt dess grundare skapades den som ett experiment i decentraliserat spontant samhällsbyggande.

SOL är den ursprungliga symbolen för Solana, en decentraliserad Proof-of-Stake blockchain byggd för att möjliggöra skalbara, användarvänliga DApps.

Solana grundades 2017 Anatoly Yakovenko och SOL-token lanserades i mars 2020 av Genève-baserade Solana Foundation och San Francisco-baserade Solana Labs.

Solana hävdar att det kan bearbeta upp till 65 000 transaktioner per sekund med låga avgifter, genom att kombinera konsensusmekanismerna Proof-of-Stake och Proof-of-History. SOL har inget maximalt totalt utbud.[ad_2]

Source link