Robinhood gör optionshandel på kontantkonton tillgänglig för berättigade kunder

[ad_1]

Robinhood meddelar att optionshandel på kontantkonton nu är tillgänglig för alla berättigade Robinhood-kunder. Detta är en av de mest efterfrågade funktionerna från Robinhoods avancerade kunder.

Med ett kontantkonto kan kunder endast använda insatta kontanter eller avvecklade medel för att göra affärer. Detta innebär att avancerade kunder med ett kontantkonto kan handla aktier, ETF:er och nu optioner utan att oroa sig för antalet dagsaffärer.

Optionshandel på kontantkonton är ett standard branscherbjudande. Optionshandel innebär betydande risker och är inte lämpligt för alla kunder, varför alla intresserade kunder måste ansöka om optionsåtkomst och få sitt konto granskat för att avgöra om de är kvalificerade.

Kunder som vill handla med optioner på ett kontantkonto kan öppna appen och navigera till fliken Konto → Meny → Investering → Inställningar för dagshandel → Byt till kontantkonto. På webben, navigera till Konto → Inställningar → Investering → Kontotyp → Byt till kontantkonto.

Under de senaste månaderna har Robinhood lanserat viktiga funktioner och tjänster för sina mest avancerade kunder. Listan innehåller:

  • Courtage Cash Sweep: Alla berättigade mäklarkunder tjänar 1 % ränta på oinvesterade kontanter, vilket hjälper dem att sätta sina pengar i arbete och tjäna extrainkomster.
  • Aktieutlåning: Genom att aktivera aktielån ger kunderna Robinhood tillåtelse att låna ut alla fullt betalda aktier i deras portfölj. Robinhood gör jobbet med att hitta intresserade låntagare och kunderna får betalt när det blir match.
  • Alternativ Trading Essentials YouTube-serien: Eftersom handel med optioner innebär betydande risker, lanserade Robinhood den här pedagogiska YouTube-serien för att hjälpa människor att förstå grunderna.
  • Förlängd handelstid: Som ett viktigt steg mot att en dag erbjuda aktieinvesteringar dygnet runt, lanserade Robinhood nya utökade öppettider som tillåter kunder att handla från 07.00 till 20.00 ET på handelsdagar.
  • Aktieägarnas frågor och svar: Tjänsten, som drivs av Say, är tillgänglig direkt i Robinhood-appen. Det gör det möjligt för kunder att ställa frågor till ledarna för de deltagande företagen som de investerar i – direkt i appen.
  • Alternativ Rullande: Det finns ett antal anledningar till att en kund kan välja att rulla en tillvalsposition, men vanligtvis är målet att förlänga varaktigheten. Detta gör att en kund kan stänga en position (och därigenom realisera eventuella vinster eller förluster) före utgången samtidigt som den etablerar en liknande position längre ut i tiden. Obs: du kan inte rulla alternativ från ett kontantkonto.


[ad_2]

Source link