Revolut använder Stripe för att stödja betalningar i Storbritannien och Europa

[ad_1]

Stripe, en finansiell infrastrukturplattform för företag, tillkännagav idag att Revolut kommer att använda Stripe för att stödja betalningar i Storbritannien och Europa och påskynda sin expansion till nya marknader.

Revolut har ambitiösa tillväxtplaner genom den nuvarande nedgången och kommer snart att lanseras i Mexiko och Brasilien. Revolut kommer att utnyttja Stripes infrastruktur och internationella fotavtryck för att komma in på dessa och andra nya marknader mer effektivt, och erbjuda sina kunder en sömlös betalningsupplevelse som matchar deras lokala betalningspreferenser.

“Revolut bygger sömlösa lösningar för sina kunder. Det innebär tillgång till snabba och enkla betalningar och vårt samarbete med Stripe underlättar det. Vi delar en gemensam vision och är glada över att samarbeta inom flera områden, från att utnyttja Stripes infrastruktur för att påskynda vår globala expansion, till att utforska innovativa nya produkter för Revoluts mer än 18 miljoner kunder”, säger David Tirado, vice vd för affärsutveckling på Revolut.

Stripe och Revolut kommer också att utforska möjligheter att fördjupa sitt samarbete och leverera innovativa nya betalningsprodukter.

“Revolut och Stripe delar en ambition att uppgradera finansiella tjänster globalt. Vi är glada över att få driva Revolut när det bygger, skalar och hjälper människor runt om i världen att få ut mer av sina pengar”, säger Eileen O’Mara, EMEA-ansvarig för intäkter och tillväxt på Stripe.


[ad_2]

Source link