Public.com sponsrar Premier Lacrosse League


Social handelsfokuserad mäklarstart Public.com har tillkännagett ett nytt sponsringsavtal med Premier Lacrosse League (PLL), där Public.com har utsetts till PLL: s officiella investeringsapp. Detta är Public.coms första professionella sportpartnerskapsavtal på liganivå.

“Lacrosse och investeringssamhällena delar en gemensam historia av exklusivitet och homogenitet”, säger PLL: s grundare och VD Michael Rabil. “Public.com förändrar spelet för nästa generation investerare genom att skapa ett inkluderande och pedagogiskt utrymme för alla och en 1MM + medlemsgrupp som är 40% kvinnor och 45% BIPOC.”

Som en del av partnerskapet kommer sex PLL-idrottare att gå med i Publics app och kommer att delta i det offentliga samhället, vilket betonar utbildning och låter människor bygga upp sitt förtroende tillsammans med vänner och andra investerare. PLL-grundare och CMO Paul Rabil är redan aktiv i appen med över 350 000 följare.

“Vi delar PLL: s åtagande för inkludering och jämlikhet i lacrosse och bortom – och vi ser fram emot att samla våra samhällen kring dessa gemensamma värderingar”, säger Katie Perry, marknadschef på Public.com. “På Public bygger vi en investeringsapp för masskonsumenter, så vi är glada att nå den nya gruppen av PLLs passionerade fans.”

Dessutom är Public och PLL värd för tävlingar där en lycklig fan kommer att vinna $ 10.000 för att investera i den offentliga appen. Public och PLL lanserar också en webbserie med PLL-värd RJ Kaminski, där grundare Michael och Paul Rabil kommer att utbilda RJ, en ny investerare, om långsiktiga investeringar.

Premier Lacrosse League drivs av Ticketmaster är en professionell lacrosse-liga för män i Nordamerika, bestående av åtta lag som listas med de bästa spelarna i världen. Premier Lacrosse League grundades av Lacrosse-superstjärnan, filantropen och investeraren Paul Rabil och hans bror, serieentreprenören och investeraren Mike Rabil, och stöds av en investeringsgrupp bestående av Joe Tsai Sports, Brett Jefferson Holdings, The Raine Group, Creative Artists Agency (CAA), Chernin Group, Blum Capital, The Kraft Group, Arctos Sports Partners och andra toppinvesterare inom sport och media. PLL utsågs till årets sportgenombrott 2020 av Sports Business Journal och distribueras genom ett exklusivt mediarättighetsavtal med NBC Universal. I december 2020 tillkännagav PLL och Major League Lacrosse (MLL) en sammanslagning med efterföljande säsongsverksamhet och aktiviteter som formellt skulle existera under PLL.

Public.com har sitt huvudkontor i New York och har hittills samlat in 310 miljoner dollar från investerare inklusive Accel, Greycroft, Lakestar, Will Smith’s Dreamers VC, affärsprofessor och entreprenör Scott Galloway, Tony Hawk, The Chainsmokers ‘Mantis VC, GIRLBOSS-författaren Sophia Amoruso, Adobes produktchef Scott Belsky, affärschef Dick Parsons, Advancit Capital, YouTube-legenden Philip DeFranco, Blavity Inc. VD och grundare Morgan Debaun och Worklife VC.Source link