Public.com introducerar fler sätt att bygga och hantera sin portfölj


Public.com har lagt till nya verktyg till Public for Web för att hjälpa sina medlemmar att bli bättre investerare.

  • Se detaljerad statistik tillsammans med den större bilden.

Den nya webbinstrumentpanelen erbjuder en förbättrad portföljvy, med anpassade sätt att spåra dina positioner över tid. Du kan sortera din portföljvy efter tillgångsnamn, tillgångspris, daglig förändring, förändring genom tiderna eller procentandel av det totala innehavet. Tryck för att enkelt köpa och sälja aktier, fonder och krypto.

  • Jämför portföljens prestanda med nyckelmarknadsindikatorer.

Public.com har gjort det enkelt att se din prestation över tid jämfört med större marknadsindex ETF:er, inklusive S&P 500, Nasdaq, Dow Jones och Russell 2000. Klicka bara på en tidsram för att se hur din portfölj står sig.

  • Få tillgång till personliga nyheter och varningar.

Att studera en investeringsmöjlighet bör inte sluta med din första handel. Att följa pågående nyheter som är relevanta för de aktier du äger kan hjälpa dig att mäta ditt förtroende för tillgången över tid, och till och med exponera dig för nya koncept i kategorin eller marknaden som helhet.

Public.com har lagt till personliga varningar till Public for Web så att du kan gräva djupare i information som är relevant för din portfölj och bevakningslista. För medlemmar som vill hålla sig uppdaterade om trender på marknaden utöver sin egen portfölj, har Public även inkluderat Market Movers för att lyfta fram nyheter i realtid när det händer. Slutligen ger inkomst- och evenemangskalendern dig en överblick över vad som väntar, inklusive kommande Public Town Halls, som kopplar dig direkt med cheferna bakom de företag du är intresserad av.

  • Håll koll på din diversifiering.

Slutligen kan du nu se hur din portfölj är uppdelad mellan aktier, fonder och kryptotillgångar, vilket gör det enkelt att spåra din diversifieringsstrategi när du lägger till din portfölj.

Investerare på Public kan börja använda dessa uppdateringar genom att logga in via skrivbordet på Public.com/login.



Source link