Public.com gör det möjligt för sina kunder att investera från sin webbläsare

[ad_1]

Från och med idag kan offentliga medlemmar nu hantera sin portfölj, göra affärer och delta i samhällskonversationer från webben. Handlare kan använda Public.com/login på sitt skrivbord för att logga in på sitt offentliga konto och komma igång.

Offentliga kunder kan köpa och sälja aktier, fonder och kryptor på webben som de skulle göra via mobilappen. Medlemmar kan välja att lägga till ett valfritt tips till aktieaffärer som görs på webben, precis som de skulle göra i mobilappen.

Vidare kan handlare kolla in prestanda för aktier, fonder och kryptor de har från bekvämligheten av deras webbläsare. De kan också se sin portfölj sammantaget, eller dyka in i enskilda positioner för att se deras resultat över tid.

Medlemmar kan använda sökfältet högst upp på skärmen för att utforska aktier, fonder, kryptor och andra investerare i samhället. Genom att klicka på en aktie- eller kryptosida får handlare nyckelinformation och senaste nyhetsartiklar, precis som i mobilappen.

Att söka efter hashtags i communityn kan hjälpa handlare att hitta riktade konversationer kring de ämnen de är mest intresserade av eller vill lära sig mer om, som #metaverse, #longterm och #buyingthedips.

Utöver dessa funktioner kan medlemmar nu chatta med Publics supportteam från webben om de har några frågor om sitt konto. Tryck bara på Inställningar och sedan Kontakta support.

[ad_2]

Source link