Public.com erbjuder nya erfarenheter för medlemmar att utveckla sina investeringskunskaper


Public.com lägger till en ny upplevelse för medlemmar som vill vidareutveckla sina investeringskunskaper. Lär dig och tjäna är ett nytt nav i Public.com-appen där du kan genomföra kurser i ämnen relaterade till investeringsstrategi och tjäna belöningar för att utöka dina kunskaper.

Varje Learn and Earn-kurs ger praktiska lärdomar som kan tillämpas på hur du bygger och hanterar din portfölj. Medlemmar kan gräva i ämnen från navigering av marknadsvolatilitet till tematiska investeringar och testa sina kunskaper längs vägen genom interaktiva frågesporter. Efter att ha slutfört en kurs kan medlemmar göra anspråk på en gratis del av en aktie eller ETF som belöning för att ha stigit i nivå.

Fyra kurser är tillgängliga vid lanseringen, med nytt innehåll som läggs till regelbundet:

  • Tematisk investering: Packa upp den populära strategin för tematisk investering och förstå hur investerare bedömer de teman som har störst potential för att låsa upp framtida tillväxt.
  • Investera mitt i volatilitet: Förstå historiska marknadsvolatiliteter på marknaderna och lär dig hur investerare använder indexinvesteringar som en del av din portföljstrategi.
  • Moderna alternativa investeringar: Lär dig om utvecklingen av alternativa investeringar som en del av en diversifierad portföljstrategi, från konst och samlarföremål till digitala tillgångar som NFT.
  • Förstå ekonomiska data: Granska viktiga makroekonomiska mätvärden, hur du läser data och förstå hur ekonomiska trender kan påverka din portfölj.

Public.com lanserar Learn and Earn i samarbete med iShares, en av världens största ETF-leverantörer som har åtagit sig att möta investerarnas föränderliga behov.

“Vår forskning visar att 30 miljoner nya självstyrda investeringskonton har öppnats i USA sedan 2020 – vilket överträffar summan från föregående årtionde. Och när fler investerare kommer igång väljer fler ETF:er. Vi är glada över att arbeta med Public.com för att hjälpa investerare att stärka och utbilda investerare om dynamiken i ETF:er genom en påtaglig och interaktiv resurs som Learn & Earn, säger Armando Senra, chef för iShares Americas på BlackRock.

Source link