Point Nine samarbetar med Kaizen om regulatorisk rapportering


Limassol, Cypernbaserade tjänsteleverantören Point Nine för post-trade bearbetning och reglerande rapportering har tillkännagett ett nytt partnerskap med Londonbaserade Kaizen Reporting. Detta partnerskap syftar till att ge kunderna en strömlinjeformad helhetsupplevelse, från före till efter inlämning, och större insyn i kvaliteten på deras regulatoriska rapportering.

Point Nine och Kaizen Reporting kommer att fortsätta att hjälpa organisationer att förbättra kvaliteten och noggrannheten i sin regulatoriska rapportering för alla regimer.

Andreas Roussos, partner på Point Nine, säger:

“Vi strävar efter att tillhandahålla en trygg handels- och transaktionsrapporteringstjänst till alla marknadsaktörer på kapitalmarknaderna. Genom att kombinera vår expertis med branschledare som Kaizen Reporting gör vi det möjligt för befintliga och potentiella kunder att dra nytta av deras ledande produkter och tjänster såväl som deras regulatoriska expertis.”

Point Nine grundades ursprungligen 2002 och är ett dedikerat tillsynsrapporteringsföretag fokuserat på att tillhandahålla tjänster för handel och transaktionsrapportering. Point Nine är specialiserat på att arbeta med finansiella företag och institutioner, tjänsteleverantörer och företag på både köp- och säljsidan över hela världen. Point Nine har bearbetat och rapporterat mer än 7 miljarder transaktioner över alla tillgångsklasser med hjälp av deras interna, banbrytande teknologi. Sedan oktober 2015 har Point Nine upprätthållit en bevisad meritlista med 99,95 % framgång för inlämningar i transaktionsrapportering mellan EU och Storbritannien.

Kaizen Reporting är regulatoriska specialister som har ett uppdrag att förändra kvaliteten på regulatorisk rapportering inom finansbranschen. Genom att kombinera regulatorisk expertis med avancerad teknologi har de utvecklat en flerfaldigt prisbelönt automatiserad tjänst för bekräftelse, aktieinnehav och en Single Rulebook digital plattform. Det är Kaizens forensiska fokus på datanoggrannhet som skiljer dem åt och de är stolta över att kalla många av världens största banker, kapitalförvaltare, hedgefonder och mäklare som kunder. Oavsett om det är MiFIR, EMIR, CFTC, SFTR, en annan G20-förordning eller de globala reglerna om aktieinnehav finns Kaizen till för att hjälpa sina kunder att minska kostnaderna, förbättra kvaliteten och öka förtroendet för deras regulatoriska rapportering.

Source link