Pepperstone sponsrar ATP Tour med lansering av Live Rankings


ATP, det globala styrande organet för professionell tennis för män, har meddelat att den Melbourne-baserade valuta- och CFD-mäklaren Pepperstone kommer att bli den globala namngivningspartnern för Pepperstones ATP-rankning och officiell onlinehandelspartner för ATP-touren.

Avtalet innebär att Pepperstone går med i Touren som Platinum Partner med en global närvaro på plats vid 11 evenemang under ATP Tour-säsongen, som kulminerar vid den säsongsavslutande Nitto ATP-finalen i Turin. Pepperstone kommer också att få marknadsföring året runt via ATP:s sociala, digitala och broadcast-kanaler, vilket ger en världsomspännande exponering för varumärket och dess innovativa handelsprodukter.

Partnerskapet inleds idag med lanseringen av en helt ny produkt – Pepperstone ATP Live Rankings – en dynamisk ny funktion som gör det möjligt för fans, spelare och media att spåra realtidsrankingen och inverkan av matchresultat från dag till dag. Partnerskapet lanseras inför 50-årsjubileet av rankingen 2023.

Rankingen lanserades första gången i augusti 1973 och fungerar som ett verkligt mått på excellens och den officiella mekanismen som bestämmer spelarställning, turneringsbidrag och seedningar i professionell tennis för män. En nyckelbarometer för spelarrekord och milstolpar, ger rankingen också en berättelse som förbinder alla nivåer av herrarnas professionella spel under hela säsongen.

Utöver rankingen blev Pepperstone även namngivningspartner för det säsongslånga Race To Turin, Race To Milan, ATP Cup-ställningen, samt presenterande partner för de officiella no.1-ceremonierna vid årets slut i singel och dubbel.

Massimo Calvelli, ATP:s vd, sa:

“Vi är glada över att välkomna Pepperstone till vår familj av globala partners och att fira ögonblicket med lanseringen av Pepperstone ATP Live Rankings. I linje med Pepperstones prisbelönta kundtjänst letar ATP alltid efter nya sätt att förbättra upplevelsen för våra miljontals fans runt om i världen, och lanseringen av Pepperstone ATP Live Rankings är ett landmärke som kommer att hjälpa till att höja vårt berättande. och skapa nya möjligheter att engagera sig i ATP-touren varje dag under säsongen.”

Tamas Szabo, VD för Pepperstone Group, sa:

“Vi är oerhört glada över att ingå detta banbrytande partnerskap och bli den första och officiella onlinehandelspartnern för ATP Tour. Tennis och handel har några saker gemensamt – förberedelser, tillgång till information, erfarenhet och i slutändan rätt beslut vid kritiska ögonblick. https://pepperstone.com/

“ATP Tours globala fotavtryck och enorma följe kommer att göra det möjligt för oss att föra världens finansiella marknader till smarta, äventyrliga handlare runt om i världen, vilket driver vår vision att skapa ett bättre sätt att handla.”

Introduktionen av Pepperstone ATP Live Rankings markerar det viktigaste tillägget till ATP:s rankningsegenskaper sedan införandet av kalenderåret Race 2000, vilket hjälper till att spåra spelarnas resor för att kvalificera sig till den säsongsavslutande Nitto ATP-finalen. Det kommer som en del av en bredare satsning för att förbättra funktionaliteten hos ATP Tours digitala plattformar, och ständigt höja fansens upplevelse i hela tennisens ekosystem.

Om ATP

Som ett globalt styrande organ för professionell tennis för män är ATP:s uppdrag att tjäna tennis. Vi underhåller en miljard globala fans, visar upp världens bästa spelare vid de mest prestigefyllda turneringarna och inspirerar nästa generation av fans och spelare. Från ATP-cupen i Australien till Europa, Amerika och Asien, spelets stjärnor slåss om titlar och Pepperstone ATP-rankingpoäng vid ATP Masters 1000, 500 och 250-evenemang och Grand Slams. Alla vägar leder mot Nitto ATP Finals, den prestigefyllda säsongsfinalen som hålls i Turin, Italien. Med endast världens 8 bästa kvalificerade singelspelare och dubbellag, ser turneringen också den officiella kröningen av årets ATP World No. 1, den ultimata prestationen inom tennis. För mer information, besök www.ATPTour.com.

Om Pepperstone

Pepperstone, som grundades 2010, har vuxit till att bli en prisbelönt global valuta- och CFD-mäklare online känd för att leverera exceptionell kundservice och uttag till tiotusentals kunder runt om i världen. Pepperstone har dotterbolag över hela världen och regleras av (ASIC), (FCA), (CySec), (SCB), (DFSA), (BaFin) och (CMA).
Source link