Pepperstone lägger till John Bollinger till Trading the Headlines den 8 juni


Australien-baserade Retail FX- och CFD-mäklare Pepperstone har meddelat att deras Pepperstone Talks är tillbaka på populär efterfrågan. Efter ett år av marknadssvängningar, det andra evenemanget i Pepperstones nya serie – Handel med rubrikerna – kommer att beväpna handlare med verktyg för att skära igenom bullret och dra nytta av möjligheterna.

Pepperstone presenterar Pepperstone Talks: Handel med rubrikerna – upptäck hur globala experter navigerar i marknadsvolatilitet, kommer att äga rum onsdagen den 8 juni 2022, från 20:30 – 23:00 EEST.

John Bollinger

Deltagarna kommer att höra från de hyllade John Bollingersom kommer att dekonstruera sin uppfinning, Bollinger Band, och tillhandahålla handlingskraftiga strategier för handel med valuta- och råvarumönster med hjälp av denna nyckelindikator.

Andra expertanalytiker inkluderar Mark Holstead, Daniel Lacalle, Jeroen Blokland och Robert Carver, som delar strategier och unika insikter för handel med aktuella globala ekonomiska teman och kommande händelser med stor effekt.

Varje föredrag kommer att vara interaktivt och öppet för handlare på alla nivåer av erfarenhet och stil. Deltagarna kan förvänta sig exklusiva sessioner om svansriskerna från centralbanksåtstramningar, skenande inflation, ihållande volatilitet på finansmarknaden och starka trender i valutakurser, aktieindex och råvaror.

Läs mer om evenemanget här.

Mer om Pepperstone Talks: Handel med rubrikerna kan ses i följande video:


Source link