Pepperstone blir officiell partner till South East Melbourne Phoenix basketlag

[ad_1]

Den australiensiska Forex- och CFD-mäklaren Pepperstone meddelar att den kommer att bli den stora partnern till South East Melbourne Phoenix basketlag för NBL22-säsongen.

Pepperstone grundades 2010 och har vuxit till att bli en prisbelönt global valuta- och CFD-mäklare online känd för att leverera exceptionell kundservice.

Australien är en nyckelmarknad för Pepperstone; detta partnerskap gör att Pepperstone kan arbeta med ett elitlag som de delar mål med och samtidigt ta varumärket Pepperstone till miljontals australiska NBL-tittare.

“Detta partnerskap med Phoenix är ett spännande nytt kapitel i Pepperstones korta men rika historia. Våra gemensamma mål möts vid ambitionspunkten: precis som Phoenix strävar efter att vara #1 på och utanför banan, siktar Pepperstone på att vara en global ledare när det gäller att ge tillgång till de globala CFD-marknaderna”, Tony Gruebner, Pepperstone CMO.

“Vi är glada över att samarbeta med Pepperstone och ser fram emot att arbeta med dem,” sa Phoenix vd Tommy Greer.

Genom partnerskapet skriver Pepperstone på för resten av NBL22-säsongen med varumärken för alla återstående Phoenix hemmamatcher, företagsevent och officiella lagkläder, såväl som området för företagsevenemang som märkes till “Pepperstone Phoenix Nest”.

Februari Hoops Fest är nästan över oss med Lunar New Year-spelet den 5 februari som den första taxin av rangen. Det här spelet är en chans för South East Melbourne Phoenix att få kinesisk import, Zhou Qi och helt nya Phoenix-fans att känna sig som hemma.

[ad_2]

Source link