Paysafes viafintech samarbetar med Grupo IFA

[ad_1]

viafintech GmbH, en del av den specialiserade betalningsplattformen Paysafe Ltd (NYSE:PSFE), tillkännager ett nytt partnerskap med den spanska livsmedelshandelsgruppen Grupo IFA. De två företagen kommer att ge konsumenter enklare tillgång till kontanttjänster genom att möjliggöra kontantuttag och insättningar i livsmedelsbutiker över hela Spanien.

Genom partnerskapet kommer viafintechs streckkodslösning för insättning och uttag, viacash, att finnas tillgänglig i ett antal av gruppens medlemsbutiker inklusive Grupo MAS, Condis och GADISA. Ytterligare Grupo IFA-medlemmar kommer att följa i framtiden.

Partnerskapet kommer att stärka viafintechs spanska detaljhandelsnätverk och stödja finansiell integration i landet.

Pedro Borges, VP France, Iberia & Latin America på viafintech, kommenterade:

“Grupo IFA och dess medlemmar Grupo MAS, Condis och GADISA är engagerade i att förbättra sina kunders liv genom att utnyttja innovation för att tillhandahålla den mest bekväma och heltäckande tjänsten. Det starka regionala fotavtrycket av dess nätverk kommer att leda till en betydande expansion av viacash-tjänsten i Spanien. Grupo IFAs medlemsbutiker erbjuder en köpupplevelse av hög kvalitet – en perfekt matchning för viacash. Vi är stolta över att gå samman för att integrera viacash i kassan.”

Juan Manuel Morales, General Manager på IFA, tillade:

“Vi letar ständigt efter att förbättra de tjänster som våra medlemmar tillhandahåller, genom att introducera innovationer för att locka till sig besökare och förbättra deras konkurrensposition som regionala ledare. Vi tror att vårt partnerskap med viafintech är ett solidt steg i den riktningen. Det kommer att bidra till att komplettera erbjudandet för våra medlemmar och i slutändan gynna konsumenterna.”


[ad_2]

Source link