Paysafes viafintech samarbetar med comdirect för att erbjuda utökade kontantbetalningstjänster

[ad_1]

viafintech GmbH, en del av den specialiserade betalningsplattformen, Paysafe Ltd (NYSE:PSFE), tillkännager ett nytt partnerskap med comdirect, en tysk direktbank och varumärket Commerzbank AG. Samarbetet gör det möjligt för comdirect-kunder att göra kontantinsättningar och uttag till och från sitt nuvarande konto med hjälp av Barzahlen/viacash, driven av Paysafe.

För att använda tjänsten väljer comdirect-kunder helt enkelt kontantfunktionen i sin mobila bankapp och väljer exakt det belopp de vill sätta in eller ta ut. Detta genererar en unik streckkod för transaktionen, som skannas vid försäljningsterminalen vid en av viafintechs över 12 500 mottagningsställen över hela Tyskland, såsom Rewe, dm, Penny eller Rossmann. Kunderna får då beloppet eller betalar för depositionen kontant. Inget minimiköp krävs i butiken.

Alena Kretzberg, divisionsdirektör, Digital Banking och comdirect, på Commerzbank AG, kommenterade:

“Vi är fast beslutna att lägga till nya innovationer som digitaliserar våra tjänster till förmån för våra kunder. Vår nya integration av viacash är ett utmärkt exempel på hur vi utökar och förbättrar våra tjänster för att ge våra kunder ökad bekvämlighet och valmöjligheter.”

“Kassahantering är ofta en utmaning för kunder till neobanker”, säger Sebastian Seifert, medgrundare och VD för viafintech på Paysafe. ”Vissa yrken får åtminstone en del av sin lön, till exempel dricks, kontant. Andra har ofta lättare att hålla koll på sina utgifter med kontanter. För båda kundgrupperna är kontantinsättningar och uttag viktiga, och vi är glada att samarbeta med comdirect för att erbjuda sina kunder en bekväm lösning genom integrationen av Barzahlen/viacash.”


[ad_2]

Source link