Paysafe utser JP Morgan till sin kärnbanksleverantör

[ad_1]

Specialiserad betalningsplattform, Paysafe Limited (NYSE:PSFE), tillkännager utnämningen av JP Morgan som dess centrala bankleverantör. Det globala finansiella tjänsteföretagets arbete för Paysafe kommer att ledas från dess betalningsverksamhet, som kombinerar kontanthantering, betalningslösningar och handelstjänster för företagskunder, finansiella institutioner och myndigheter.

Arbetet med JP Morgan började med Paysafes Integrated and Ecommerce Solutions-verksamhet, som tillhandahåller globala betalningsacceptans- och bearbetningstjänster för handlare i Storbritannien och Europa, med avräkningar i flera valutor och flerspråkiga utcheckningar.

JP Morgan kommer att stödja Paysafe med att tillhandahålla robust och skalbar betalningsgateway och förvärva tjänster för företag inom flera sektorer där Paysafe erbjuder specialiserade lösningar och expertis. Detta inkluderar resebranschen, för vilken Paysafe har utvecklat nya och innovativa sätt att stödja företag med flexibla och skräddarsydda tjänster när sektorn fortsätter att öppna igen efter pandemin.

Bland de etablerade lösningarna som JP Morgan kommer att tillhandahålla Paysafe är systembetalningsavvecklingar, hantering av betalningsflöden från handlare, valuta- och multivalutauppgörelser, tillsammans med förbättrade datainsikter och analyser. Tjänsterna är designade för att vara skalbara för att stödja pågående tillväxt och expansion.

Paulette Rowe, VD för Integrated and Ecommerce Solutions på Paysafe, kommenterade:

“Vi är glada över att ha påbörjat vår resa med världsklassfirman JP Morgan. Att utse en ledande kärnbanksleverantör skapar många synergier och effektivitetsvinster för verksamheten, och JP Morgan stödjer oss med robust och flexibel bankinfrastruktur för att stärka vår verksamhet inom våra viktigaste vertikaler och territorier.”

Veronique Steiner, Head of Fintech & Ecommerce EMEA på JP Morgan Payments lade till:

“Vi är mycket glada över att ha blivit utvalda som Paysafes bankleverantör eftersom företaget utnyttjar våra innovativa betalningslösningar och ger de bästa betalningsalternativen för sina kunder. I takt med att betalningsteknologins värld utvecklas är JP Morgan stolta över att ständigt vara innovativa för att möta denna förändring.”

JP Morgans betalningsverksamhet kombinerar företags treasury-tjänster, handelsfinansiering, kort- och handelstjänster, vilket ger en integrerad betalningsupplevelse till kunder över hela ekonomin.

[ad_2]

Source link