Paysafe utökar samarbetet med Visa för att integrera Visa Direct


Specialiserad betalningsplattform Paysafe Ltd (NYSE:PSFE) tillkännager en förlängning av sitt samarbete med Visa för att integrera Visa Direct, Visas push-betalningsplattform i realtid.

Särskilt lämpad för branscher där avvecklingshastighet är nyckeln, såsom kryptovaluta eller valutahandel och iGaming bland många andra, kommer Paysafe att erbjuda Visa Direct till handlare, börser, operatörer och andra onlineföretag i Storbritannien och Europa. Genom att använda Visa Direct för snabba push-betalningar kan handlare få bättre kontroll över sitt kassaflöde. Paysafe-kunder som använder Visa Direct kan välja att ta emot sina betalningar inom några minuter, vilket ger dem snabbare och enklare tillgång till pengar, så att de kan fatta utgiftsbeslut snabbare och med mer flexibilitet.

Den nya integrationen tillåter handlare att få tillgång till Visa Direct-tjänsten via Paysafes enda anslutningspunkt, för att möjliggöra push-betalningar till kvalificerade Visa-kort för inhemska utbetalningar och till kvalificerade Visa-kort och konton för gränsöverskridande betalningar.

Paulette Rowe, VD för Integrated and Ecommerce Solutions på Paysafe, kommenterade:

“Inom några av de sektorer vi är verksamma inom, såsom kryptovaluta eller iGaming, är avvecklingshastigheten helt central för affärsframgång på grund av den takt med vilken branschen rör sig. Det är i dessa specialiserade industrier som nu mer än någonsin ett effektivt tillvägagångssätt för betalningar kan ge en konkurrensfördel, och steg som detta kommer sannolikt att bidra till att driva de mer framväxande industrierna in i mainstream. Vi är därför glada över att kunna erbjuda Visa Direct som en del av vår portfölj för att möjliggöra snabba kundutbetalningar som stöds av ett säkert och pålitligt varumärke som Visa.”

Nicky Alexander, chef för Visa Direct, Europe, på Visa tillade:

“På Visa är vi fokuserade på att ombilda hur pengar rör sig runt om i världen. Genom detta samarbete med Paysafe är vi glada över att kunna erbjuda en mer strömlinjeformad kundresa och realtidsöverföringsmöjligheter till fler företag i Storbritannien och Europa.”
Source link