Panda tillkännager full integration med cTrader-plattformen

[ad_1]

Mäklarteknik- och lösningsleverantören Panda Trading Systems har meddelat den fullständiga integrationen av Spotwares marknadsledande CFD-handelsplattform, cTrader, med Pandas flaggskepp CRM-plattform och klientområde. Integrationen sammanför två tungviktare inom onlinehandelssegmentet, med respektive stamtavla för att tillhandahålla förstklassig handelsteknologi.

Det nya partnerskapet utnyttjar styrkorna hos varje företags mest populära produkter för att skapa en handelsupplevelse som är svår att matcha 2022. Panda CRM är fortfarande en av de mest populära och kraftfulla business intelligence-sviterna i branschen, och Spotwares cTrader har länge varit plattformen för val bland kräsna handlare.

Den nya integrationen tillåter cTrader-användare att hantera sina handelskonton via Pandas kundområde. Samtidigt, för mäklarna bakom kulisserna, uppnås full funktionalitet genom Panda CRM, inklusive koncernledning, hävstångshantering, finansiering, bonusar samt en omfattande realtidsvy av kundtransaktioner och positionering.

Enligt Or Gold, chef för kommersiell verksamhet i Panda Trading Systems, är den nya integrationen en match made in heaven:

“Det har varit en lång tid på väg och vi är väldigt glada över att äntligen meddela detta. Spotware och Panda är två namn som alla i vår bransch är väl medvetna om. Vi har båda ett gott rykte inom olika områden som råkar vara en perfekt match för varandra. Jag tror att denna integration kommer att göra båda våra erbjudanden mer tilltalande än de redan är för nya och befintliga mäklare. Detta beror på att det vi egentligen pratar om här är den mest avancerade CRM och den mest kraftfulla tredjepartshandelsplattformen som äntligen kan prata med varandra. Och det här är bara början, vi kommer att arbeta för att ta med nya funktioner till denna integration, så att både mäklare och kunder kan få ut det allra bästa av båda dessa ledande handelsteknologier.”

Panagiotis Charalampous, Spotwares Head of Community, hade följande att tillägga:

“Vi är glada över denna integration eftersom den sammanför två etablerade namn som är kända för att vara ledande inom sina domäner. Vår cTrader-plattform är väl respekterad bland de mest krävande av handlare och Pandas CRM utvecklas i en takt som är omöjlig att ignorera. Att sammanföra dessa ledande delar av mäklarinfrastruktur gör oss båda starkare och förbättrar argumenten för båda enligt min mening. Panda har visat ett “get-it-done”-etos som vi på cTrader respekterar och är mycket bekanta med. Båda företagen är kända för att prioritera anpassning, så vi ser fram emot att fortsätta arbeta nära i framtiden.”

Om Panda

Med över 15 års erfarenhet av att bygga mäklarekosystem och lösningar. Panda har utvecklat ett rykte både för färdiga nyckelfärdiga lösningar och skräddarsydda utvecklingar. Företagets fasta princip är att skapa teknologi skräddarsydd för varje verksamhets specifika krav samt löpande utbildning och eftermarknadsstöd. Under de senaste åren har Panda fokuserat på att ta med den senaste utvecklingen från AI-utrymmet till sitt CRM i syfte att göra mäklarteam smartare och effektivare.

Om Spotware

Spotware grundades 2010 och är ett FinTech-företag som specialiserat sig på kompletta färdiga plattformslösningar för onlinehandelsbranschen samt komplexa specialprojekt för en mängd olika slutkunder. Spotware har för närvarande över 100 års kombinerad branscherfarenhet bland sin nyckelpersonal. Företagets plattformar har visat sig konvertera, behålla och öka livstidsvärdet för kunder.


[ad_2]

Source link