Orbex vd Mohammed Yaghi avgår

[ad_1]

Den mångårige Orbex-chefen Mohammed Yaghi rapporterade på sin LinkedIn-sida att han skulle lämna företaget.

Mohammed Yaghi tillbringade de senaste 10 åren på Retail FX- och CFD-mäklaren Orbex, och började 2012 som affärsutvecklingschef innan han utsågs till VD för företaget 2018.

Yaghi postade följande anteckning idag på sin LinkedIn-sida:

Det är slutet på en era, efter otroliga 10 år lämnar jag Orbex.

Det var inte ett lätt beslut att fatta eftersom Orbex alltid har varit en familj för mig. Jag är tacksam mot människorna som jag har arbetat med och för allt jag lärt mig av dem för att inte tala om den ovärderliga erfarenhet jag fått under åren, det har varit ett verkligt nöje att arbeta med dem alla när vi navigerade både i goda tider och de utmanande tiderna.

Det är dags nu att börja ett nytt kapitel i mitt liv och jag är väldigt exalterad över det, men som ni vet är det sommar, så jag kommer att ta lite tid att vara med min familj, att ta en paus från händelserna i den här branschen är vad som är just nu.

Jag önskar min familj i Orbex att få mer framgång och framtida tillväxt.


[ad_2]

Source link