OFX-direktörerna beslutar att utse Patricia Cross till ny ordförande

[ad_1]

Den internationella penningtjänstleverantören OFX Group Limited (ASX:OFX) tillkännager resultatet av sin årsstämma.

Med verkan från slutet av årsstämman har Steve Sargent gått i pension som ordförande och avgått som styrelseledamot i OFX. Styrelsen har beslutat att utse Patricia Cross till ny ordförande för OFX.

Patricia Cross är en mycket erfaren Non-Executive Director och ordförande. Hon är för närvarande styrelseledamot på Transurban Limited, medlem av styrelsen för Guardians of The Future Fund och ambassadör för Australian Indigenous Education Foundation (AIEF).

Mrs Cross har haft flera ledande befattningar inom finansbranschen och var en av grundarna av de ursprungliga OTC-derivatmarknaderna.

Mrs Cross innehade tidigare styrelseuppdrag vid Aviva plc, Macquarie Group, National Australia Bank Limited, Wesfarmers Limited, Qantas Airways Limited, AMP Limited, Suncorp Metway Limited, Grattan Institute, ordförande i Commonwealth Superannuation Corporation och ordförande i Qantas Superannuation Limited

Hon har haft hedersuppdrag i regeringen, bland annat som grundande medlem av Financial Sector Advisory Council och har suttit i flera icke vinstdrivande styrelser, inklusive Murdoch Children’s Research Institute. Hon är Life Fellow vid Australian Institute of Company Directors och grundande ordförande för 30% Club i Australien.


[ad_2]

Source link