Ny version av CQG Desktop-plattformen förbättrar diagram, algor

[ad_1]

CQG, en leverantör av högpresterande teknologilösningar för handlare, mäklare, kommersiella hedgers och börser, har släppt en ny version av sin stationära plattform. CQG Desktop Version 7.2 kommer med en rad förbättringar, inklusive:

Lade till utbytesnamn till symbol auto-suggest

Symbol auto-förslag visar fler resultat

Lade till nettoförändringsprocentvisning för tidigare perioder

I dialogrutan Hantera diagram > Objekt > % nettoförändringsvärde kan du nu visa en widget för % nettoförändring på diagrammet. Använd kugghjulsikonen för att öppna dialogrutan Parametrar för nettoförändringsvärde för att välja vilka tillbakablicksperioder som ska visas.

Lade till markeringar och popup-meddelanden för bud med utgående källkontrakt

Orderwidget: tillagda kolumner för att visa källbudet/erbjudandet och källkontraktet

Lade till routing av TCA-värden med sex decimaler

Tidigare denna månad tillkännagav CQG den gradvisa utrullningen av sin senaste handelsplattform, CQG One.

Designad för professionella handlare och institutionella investerare, den nya molnbaserade CQG One kombinerar användarvänligheten hos företagets detaljhandelsorienterade CQG Desktop-plattform med många av de populära marknadsdata, kartläggning, visualisering och avancerade analysfunktioner i CQG Integrated Client, dess flaggskepp för professionell handelsplattform.

CQG One, en plattform för flera tillgångar och flera mäklare, kommer att vara tillgänglig via handlares framtidsprovisionshandlare (FCM) från och med april, med ny funktionalitet som läggs till under hela året.

[ad_2]

Source link