Nuvei samarbetar med nextmarkets – FX News Group


Nuvei Corporation (TSX:NVEI), den globala betalningsteknikpartnern för blomstrande varumärken, tillkännager idag sitt partnerskap med nextmarkets, en av Europas mest innovativa provisionsfria onlinemäklare.

Genom sin egenutvecklade betalningsplattform kommer Nuvei att hjälpa till att stärka nextmarkets kapacitet på de marknader de redan är verksamma på, samt driva deras expansion utanför Europa, eftersom de fortsätter att demokratisera handelsupplevelsen för människor runt om i världen.

“nextmarkets vision att göra det möjligt för alla investerare, oavsett erfarenhet, att nå ekonomisk framgång i sina onlinehandelsaktiviteter genom att kombinera innovativ teknologi med kraftfull expertkunskap, är i linje med vår egen”, säger Nuveis ordförande och vd Philip Fayer.

Genom att utnyttja Nuveis mer än 530 alternativa betalningsmetoder och lokala förvärv på 46 marknader, kommer nextmarkets att kunna underlätta sömlösa in- och utbetalningar för sina kunder med en valfri betalningsmetod.

I en kommentar om partnerskapet sa Nextmarkets grundare och VD, Manuel Heyden:

“nextmarkets utvecklar den senaste tekniken för ett syfte: att göra människor mer framgångsrika på aktiemarknaderna. Vi tror att handelsupplevelsen ska vara högpresterande, sömlös och intuitiv – och betalningsprocessen är en integrerad del av investeringsresan.”

Nextmarkets medgrundare och CTO Dominic Heyden tillade:

“Vi är stolta över det faktum att vi byggde en onlinemäklare från topp till botten, på vår egen teknik, med ett omfattande regelverk, verksam på sju europeiska marknader. När nextmarkets förbereder sig för att växa verksamheten utanför Europa behöver vi partners på denna resa. Nuveis flexibla teknologi levererad genom en enda integration, kompletterar vår egen och positionerar oss perfekt för våra ambitiösa tillväxtplaner. Så vi är spända på framtiden.”

Source link