Nuvei för att driva Aircashs expansion till ytterligare europeiska länder


Nuvei Corporation (TSX:NVEI), den globala betalningsteknikpartnern för blomstrande varumärken, tillkännager idag sitt partnerskap med den kroatiska mobilplånboken Aircash. Nuvei kommer att driva Aircashs expansion till ytterligare europeiska länder genom att tillhandahålla inköps- och betalningsgatewaytjänster, samt över 530 alternativa betalningsmetoder.

“Vi är glada över att samarbeta med Kroatiens ledande mobila plånbok, vilket gör det möjligt för användare att snabbt och säkert digitalisera och använda sina pengar”, säger Philip Fayer, Nuveis ordförande och VD. “Vår globala förvärvsförmåga och omfattande alternativa betalningsmetoder kommer att hjälpa Aircash att replikera deras framgångar i Kroatien i andra central- och östeuropeiska länder som Tyskland, Österrike och Slovenien.”

Aircash-plånboken tillåter användare att sätta in, lagra och använda kontanter i digital form. Användare kan föra över pengar mellan varandra och betala för varor och tjänster som vägtullar, parkering och teletjänster. Pengar kan sättas in kontant på befintliga försäljningsställen (POS) såsom bensinstationer och kiosker, eller genom att använda kreditkort och banköverföringar. Uttag kan göras kontant i uttagsautomater och POS-platser, eller kan överföras till andra användares EU-bankkonton.

“Vi är den enda digitala plånbok som människor kan använda för att betala för varor och tjänster och överföra pengar till andra Aircash-användare från hela världen. Att ge människor fler valmöjligheter och möjligheten att sätta in, lagra och använda kontanter i digital form, är nyckeln till landets ekonomi och Aircashs främsta förslag, säger Aircash VD, Hrvoje Cosic.

På grund av betydande tillväxt på den kroatiska marknaden, vill Aircash utöka sina handelspartnerskap i andra europeiska länder, för att ge användare möjligheten att överföra pengar över gränserna och betala för varor och tjänster också i hela Europeiska Unionen. Nuveis lösning kommer att hjälpa Aircash att utöka sina in- och utbetalningsmöjligheter och möjliggöra alternativa betalningsmetoder över hela Europa.Source link