Nukkleus ska kombineras med Brilliant Acquisition Corp

[ad_1]

Nukkleus, Inc, tidigare känt som Compliance & Risk Management Solutions Inc, tillkännagav idag undertecknandet av ett fusionsavtal för ett föreslaget företagsförvärv med Brilliant Acquisition Corp (NASDAQ:BRLI), ett börsnoterat förvärvsföretag för specialändamål (SPAC) bildat i Brittiska Jungfruöarna. Transaktionen värderar Nukkleus till ett företagsvärde på cirka 140 miljoner dollar.

Enligt villkoren i fusionsavtalet med Brilliant kommer ett nybildat British Virgin Islands-bolag och ett helägt dotterbolag till Nukkleus att gå samman med och in i Brilliant, där Brilliant överlever Fusionen som ett helägt dotterbolag till Nukkleus. Nukkleus, som moderbolag till Brilliant, kommer att ge ut stamaktier till aktieägarna i Brilliant.

Fusionsavtalet avser att, före slutförandet av den föreslagna transaktionen, kommer Nukkleus att genomföra en omvänd aktiesplit till ett förhållande på 1:25,146, eller ett annat förhållande som kan komma överens mellan Nukkleus och Brilliant.

Transaktionen har godkänts av styrelserna för både Nukkleus och Brilliant. Det föreslagna rörelseförvärvet förväntas avslutas under andra eller tredje kvartalet 2022, med förbehåll för att sedvanliga stängningsvillkor uppfylls, inklusive vissa statliga godkännanden och godkännandet av aktieägarna i var och en av Nukkleus och Brilliant.

Nukkleus avser att använda intäkterna från transaktionen för att påskynda tillväxten i företagets nätverk, vilket ger företagets portfölj av företag möjlighet att vara pionjärer för snabbare och mer värdefulla depå-, investerings- och betalningslösningar, och bygga nya infrastrukturer för den digitala ekonomin. Nukkleus planerar att utöka sitt stöd för hållbara ESG-initiativ, föra samman kryptotankeledare för att samarbeta i en mängd blockchain-aktiverade projekt, stärka samhällen och minska den digitala klyftan.

Vid stängning förväntas Nukkleus stamaktie att handlas på Nasdaqs kapitalmarknad under tickersymbolen “NUKK.”

[ad_2]

Source link