Nukkleus lägger till Jamie Khurshid som COO


Nukkleus Inc. har meddelat att Jamie Khurshid den 2 augusti 2021 utsågs till Chief Operating Officer (COO) för företaget.

Jamie Khurshid var en investeringsbanker i över 20 år hos Goldman Sachs, Credit Suisse och Royal Bank of Scotland innan han började på Cinnober Financial Technology. Cinnober är en ledande oberoende börs- och clearingleverantör där Khurshid som senior partner tjänstgjorde från 2013 till 2018. År 2018 var Khurshid med och grundade digitalRFQ, en ledande tjänst för utförande av digitala tillgångar.

Från 2020 till 2021 fungerade Khurshid som COO för Droit Financial Technology, ett företagsteknikföretag. Sedan 2021 har Khurshid fungerat som VD för Jacobi Asset Management, Europas första Bitcoin ETF som grundades av Khurshid. År 1997 tog Khurshid examen från University of Reading med en kandidatexamen i miljövetenskap. Khurshid röstades av finansnyheterna som en av de 40 bästa under 40 år inom europeisk handel och teknik (2014) och rankades i “Exchange Invest” Topp 1000 mest inflytelserika personer på globala finansmarknader 2017.

Nukkleus är ett företag som kontrolleras av Emil Assentato, tidigare verkställande direktör för Tradition North America och en av de grundande aktieägarna i FXDD 2002. Nukkleus har nyligen övergått från FX -tjänster och teknik till digitala börser och betalningar.Source link