NinjaTrader, Tradovate för att erbjuda Nano Bitcoin-terminer från Coinbase Derivatives Exchange

[ad_1]

NinjaTrader Group, LLC meddelade idag att dess dotterbolag NinjaTrader och Tradovate är bland de första att erbjuda det nya Nano Bitcoin-terminskontraktet (BIT) som just lanserats av Coinbase Derivatives Exchange. Individer kan handla detta kryptovalutaterminskontrakt via NinjaTrader eller Tradovate utan några provisioner eller marknadsdataavgifter.

Martin Franchi, VD för NinjaTrader Group, sa:

“Vi är glada över att fortsätta stödja globala produktinnovationer för utbyte som är skräddarsydda för detaljhandeln. Dessa spännande, prisvärda och tillgängliga produkter kommer att finnas tillgängliga på vår plattform från det ögonblick de lanseras. Vårt unika erbjudande av provisionsfri handel och innovativa handelslösningar ger både aktiva och nya handlare ett enkelt sätt att ta en position eller säkra sin exponering på kryptomarknaden i en reglerad amerikansk börsmiljö.

Vi förväntar oss ett stort intresse för det här nya kontraktet och tror att det är en perfekt produkt och marknadspassning eftersom detaljhandelsinvesterare fortsätter att strömma till terminsmarknaderna.”

Boris Ilyevsky, chef för Coinbase Derivatives Exchange, sa:

“Vi är glada över att arbeta tillsammans med NinjaTrader och Tradovate-teamet. NinjaTraders rykte inom detaljhandelsterminssektorn är oöverträffad, och Tradovate har samarbetat med oss ​​från dag ett genom att dela våra värderingar för att skapa förstklassiga produkter för sina kunder. Vi kunde inte vara mer glada över att fortsätta vårt partnerskap med dem och förnya på nya produkter tillsammans för detaljhandeln.”

Varje Nano Bitcoin-terminskontrakt har en storlek på 1/100 av priset på en bitcoin, vilket representerar det minsta terminskontraktet för kryptovaluta som finns tillgängligt idag. Kontraktet gör det möjligt för handlare att gå långa eller korta bitcoin, vilket ger en möjlighet att dra fördel av marknaderna som går åt båda hållen. De som har en befintlig kryptoposition kan använda det nya Nano Bitcoin-kontraktet för att säkra sig mot den positionen, och andra som kan ha varit ovilliga att investera i bitcoin direkt kan delta i prisrörelsen för en mycket mindre investering.

Nano Bitcoin-terminer är det senaste tillskottet till de säljbara produkterna som är tillgängliga via NinjaTrader och Tradovate utformade för att öka tillgängligheten till de dynamiska terminsmarknaderna. Genom stöd från den snabbt växande återförsäljarpubliken, såväl som pågående produkt- och tjänstinnovation efter NinjaTraders förvärv av Tradovate Holdings, LLC i januari 2022, översteg den sammanslagna enheten 10,2 miljoner terminskontrakt som handlades i maj 2022.


[ad_2]

Source link