Nicolas Breteau beviljade utmärkelser över 768 883 TP ICAP-aktier

[ad_1]

TP ICAP Group plc (LON:TCAP) tillkännagav idag tilldelningen av stamaktier i bolaget enligt reglerna för TP ICAP Group plc Restricted Share Plan (RSP) som godkändes av aktieägarna den 11 maj 2022.

Koncernchefen Nicolas Breteau tilldelades utmärkelser över 768 883 TP ICAP-aktier.

2022 års RSP-utmärkelse kommer att intjänas på treårsdagen av bidragsdatumet och ytterligare två år kommer att gälla. Mr Breteau kommer inte att tillåtas sälja några aktier under denna tid.

Antalet tilldelade priser beräknades med en aktiekurs på £1,2193, baserat på det volymvägda genomsnittspriset för de fem handelsdagarna före och inklusive tilldelningsdatumet, som är den 25 maj 2022.

Nicolas Breteau utsågs till koncernchef den 10 juli 2018. Hans omfattande erfarenhet av den globala mäklarbranschen kompletterar hans djupa kunskap om koncernens verksamhet och marknader.

Mr Breteau fortsätter att leda utvecklingen och implementeringen av styrelsens strategi och identifiera nya möjligheter för den fortsatta framtida tillväxten av verksamheten. Han för också en produktiv dialog med institutionella investerare och andra viktiga intressenter i verksamheten.

Under sin karriär har han haft högre chefsroller på MATIF (senare en del av Euronext) och innan han började på TP ICAP var han verkställande direktör för Newedge Group. Innan hans nuvarande utnämning var Nicolas Breteau vd för TP ICAP:s största verksamhet, Global Broking. Han har också haft styrelseroller i Europa, Asien och Amerika vid Futures and Options Association (UK), Futures Industry Association (USA), Citic/Newedge (Kina) och Altura (Spanien).


[ad_2]

Source link