MUFG tillkännager anställning av två styrelseledamöter för sin finansierade finansplattform

[ad_1]

Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) tillkännagav idag anställningen av två styrelseledamöter för sin hävstångsfinansierade plattform: Garret Rowan kommer att gå som chef för koncernen för handel med hävstångslån och Mike Macchia kommer att gå som säljare inom hävstångsfinansierad försäljning. Båda kommer att vara baserade i New York.

“Leveraged finance är ett av våra viktigaste fokusområden för MUFG, och är avgörande för den hållbara framgången för vårt företag”, säger Regional Executive och CEO för Americas Kevin Cronin. “Vår ambition är att MUFG ska bli ett av de främsta skuldbolagen för företagsbanker i Amerika över hela kreditspektrat genom vår affärsmodell för hela livscykeln – från originering till distribution och sekundär handel.”

Rowan kommer att rapportera till Steven Feinberg, chef för kredithandel, och kommer att arbeta nära både MUFG:s Debt Capital Markets-grupp såväl som CLO Origination- och Trading-teamen när banken fortsätter att utöka sitt hävstångslån.

I säljteamet för hävstångsfinansiering kommer Mr. Macchia främst att fokusera på hävstångslån och att bygga ut MUFG:s distributionsplattform för både primär och sekundär försäljning. Han kommer att rapportera till Tim Fischer, Head of US Sales for Leveraged Finance.

Både Mr Rowan och Mr Macchia går med i MUFG från UBS. Rowan var styrelseledamot i Par Loan Trading-gruppen, ansvarig för market making och driva kundrelationer. Före UBS var han lånehandlare på både Deutsche Bank och US Bancorp.

Mr. Macchia har mer än 20 års yrkeserfarenhet som både investerare och som säljare på säljsidan. På UBS övervakade han några av de största lånekontona samt nödställda och högavkastande investerare. Tidigare i sin karriär hade Mr. Macchia positioner på Deutsche Bank, Nomura och GE Capital Americas.

Mr. Rowan och Mr. Macchia är de senaste i en rad nya tillägg till MUFG:s plattform för hävstångsfinansiering. Förra året gick Todd Bondy som Head of High Yield Trading och Ryan Munro som Head of Leveraged Syndicate. Båda är verkställande direktörer baserade i New York.


[ad_2]

Source link