MT5 mobilterminaler tillåter nu prenumeration på handelssignaler


MetaQuotes har gjort det möjligt för handlare att använda sina smartphones för att kopiera affärer från professionella handlare. MetaTrader 5-mobilterminalerna för iOS och Android har nu en sektion för handelssignaler som låter handlare prenumerera på vilken signal som helst.

Handlare behöver inte längre en stationär dator för att utföra kopiahandel. Välj rätt signal, prenumerera på den och kopiera affärer dygnet runt. Med en mobil enhet kan du hantera signalinställningar och öppna positioner. Du behöver dock en virtuell värd för kontinuerlig drift.

Det är därför MetaQuotes har lagt till möjligheten att hyra MetaTrader VPS på månadsbasis. Kopiering görs på en fjärrterminal. Allt är automatiserat. Du behöver inte ansluta och konfigurera någonting.

Hur det fungerar

  1. Starta din MetaTrader 5 mobilterminal och välj Handelssignaler i inställningarna.
  2. Ange ditt MQL5.com-konto login och lösenord. Om du inte har ett konto, skapa ett nytt.
  3. Välj lämplig signal från listan. Se vår steg-för-steg-instruktion om du har några frågor.
  4. Under betalningen kommer 15 USD att läggas till ditt köpbelopp. Detta är minimibetalningen för den virtuella hostingen, som är nödvändig för att signalen ska fungera kontinuerligt. Du kan betala för ditt köp med kreditkort, samt via PayPal, Apple Pay eller UnionPay.
  5. Efter betalningen tas du till sidan för signalkopieringsinställningar. Efter att ha ställt in de nödvändiga värdena behöver du ditt MQL5.com-konto och ditt handelskontolösenord. Lösenordet för handelskontot finns i handelsplattformens brevlåda. Titta bara i det relevanta avsnittet.

För att slutföra installationen och aktivera signalen, klicka på Kopiera affärer. Alla erbjudanden som kopierats från signalleverantören visas också i avsnittet Handel för att möjliggöra enkel hantering.Source link