Moneyсontrol blir tillgängligt på TradingView Indien i avsnittet Breaking News


Idag har TradingView installerat Moneyсontrol på TradingView Indien i avsnittet Breaking News.

Moneyсontrol kommer nu att informera TradingViews indiska användare om NIFTY, indiska aktier och kommer att dela åsikten från indiska ekonomiexperter. Den indiska publiken är ganska framträdande på TradingView och överträffar alla delstater i Europeiska unionen när det kommer till månatlig trafik.

Tidigare har Moneyсontrol installerat tekniska analysdiagram av TradingView som en del av sitt dagliga material. Som Indiens ledande marknad, affärs- och nyhetsplattform erbjuder den investerare de senaste affärsnyheterna och marknadsuppdateringarna tillsammans med artiklar, oberoende analys av investeringsalternativ och finansiell planering.

Innehållet från Moneycontrol är ett välkommet tillägg till TradingView India, en regional version av TradingView som tidigare inte hade några nyhetskanaler med denna nivå av grundlig förståelse för Indiens ekonomiska bakgrund och dess invecklade aspekter. Moneycontrol har varit Indiens ledande finans- och affärsmedieplattform i över 20 år.

TradingView har regelbundet utökat sina funktioner. Nyligen har TradingView gjort en efterlängtad screenerfunktion tillgänglig – filtrera hela världen. Nu kan du välja marknader efter vilket land – eller kombination av länder – du vill.

TradingViews nya globala aktievisningsläge ger dig tillgång till aktier från 70+ lokala marknader samtidigt, belägna i mer än 50 länder, med möjligheten att välja och vraka vilka länder du vill inkludera på ditt filter.
Source link