Michael Ayres, chef för Equiti Capital, avgår


Eftersom det fortsätter att göra om ledningsrankorna i Storbritannien och globalt har Equiti Groups London -baserade FCA -reglerade enhet Equiti Capital UK Ltd meddelat att Michael Ayres lämnar företaget.

Som vi rapporterade förra månaden anställde Equiti Capital den tidigare ADSS UK -vd Paul Webb som COO, vilket effektivt ersatte Ayres. Det följde flytten av Equiti Capitals vd Brian Myers till Dubai för att leda koncernens växande offshore -verksamhet i Seychellerna och Afrika. Equiti har nyligen lagt till tidigare OANDA CMO Chantelle Johnson som gruppens CMO, vilket uteslutande rapporterades här av FNG.

Michael Ayres började på Equiti Capital 2018 som Chief Operating Officer och har varit styrelseledamot i Storbritannien sedan 2019. Han har också suttit i styrelsen för Algorithmic Laboratories, en AI -driven riskhanteringsenhet inom koncernen. Ayres var också medlem i koncernledningen och bidrog ofta till bredare gruppprojekt och initiativ.

Iskandar Najjar, Equitis koncernchef, sa:

”Vi är oerhört tacksamma till Michael för alla år han har varit med Equiti. Han har bidragit till att bygga grunden för företaget och sätta det på rätt väg för vår nästa fas av tillväxt och expansion. Vi önskar honom lycka till med nästa utmaning och har ingen tvekan om att han kommer att åstadkomma stora saker under den kommande framtiden. ”

Michael Ayres, kommenterade:

”Det har varit ett privilegium att få vara en del av Equitigruppens globala tillväxt under de senaste 3 åren och se företaget gå vidare från styrka till styrka. Jag vill tacka varje enskild medarbetare, tidigare och nuvarande, eftersom det har varit ett kombinerat försök att komma dit vi är idag. ”Source link