Michael Aagaard utsedd till VD för GCEX i Danmark


GCEX, den institutionellt fokuserade digitala tillgången och FX-mäkleri som etablerats av den tidigare CFH Clearing-medgrundaren Lars Holst, har meddelat att FX-industrichefen Michael Aagaard har utsetts till Managing Director för GCEX i Danmark. Han kommer att ansvara för alla GCEX:s aktiviteter utanför Danmark och GCEX:s växande team i Köpenhamn. Han kommer också att ha ett nära samarbete med grundare och VD, Lars Holst, kring strategiska tillväxtplaner för organisationen.

Michael Aagaard är tidigare valutachef på Saxo Bank och tillbringade nästan 20 år på Saxo. Han var ansvarig för produktutveckling och strategi för alla FX- och kryptoprodukter. Han kommer till GCEX från en entreprenörsroll på Oanda, där han har tillbringat de senaste sex månaderna som Digital Assets Consultant med att ge råd till Oanda om dess utbud av digitala tillgångar.

Lars Holst, grundare och VD för GCEX kommenterar,

“Detta är en betydande anställning för GCEX. Michael tillför stor erfarenhet av valuta och digitala tillgångar till vårt företag. Efter att ha arbetat tidigare med honom på Saxo, är jag övertygad om att han är den idealiska kandidaten för att leda vår verksamhet i Danmark och spela en viktig roll för att göra det möjligt för oss att uppnå våra ambitiösa tillväxtplaner.”

Michael Aagaard, VD, GCEX, Danmark tillägger,

”Jag är väldigt exalterad över att ansluta mig till Lars och hans fantastiska team. Jag har en enorm respekt för hur mycket de har uppnått på så kort tid. Det här är en fantastisk möjlighet för mig när jag går in på nästa steg i min karriär. Jag ville stanna kvar i utrymmet för digitala tillgångar men också vara en del av en organisation med entreprenörsanda. GCEX markerar alla rutorna och jag ser fram emot att bidra till företagets fortsatta framgång och arbeta nära GCEX-teamet globalt.”

GCEX är en FCA-reglerad digital mäkleri som gör det möjligt för mäklare, fonder och professionella handlare att få tillgång till djup likviditet i digitala tillgångar och valuta. GCEX erbjuder ett brett utbud av produkter och tekniska lösningar inklusive White Labels. Dess ‘Crypto In A Box’ plug-and-play-lösning består av en teknologiagnostisk plattform som täcker reglering, förvaring, säkerhet för medel, likviditet och teknik (både backend och frontend). GCEX:s oöverträffade svit av integrerad handelsteknologi inkluderar AI-applikationer, som tillåter kunder att automatisera onboarding, erbjuda och handla digitala tillgångar, FX & CFD-index, med djupströmmande likviditet och lösningar för clearing. GCEX har sitt huvudkontor i London, med kontor i Glasgow, Köpenhamn och Kuala Lumpur.

GCEX är ett banbrytande FCA-reglerat digitalt mäkleri med en av de bästa digitala tillgångarna och FX-plattformarna och partnerskap med Tier 1, betrodda likviditetsleverantörer, utlåningsmotparter och digitala depåtillgångar. Företagets banbrytande innovation kommer från att integrera alla komponenter, vilket resulterar i mycket mer än summan av dess delar. GCEX erbjuder ett brett utbud av produkter och tekniska lösningar inklusive White Labels.

GCEX (GC Exchange Ltd) regleras av Financial Conduct Authority (FCA) – (FRN 828730).
Source link