MetaQuotes lägger till 10 Gbps Access Server Hosting för MT5-mäklare

[ad_1]

MetaTrader handelsplattformsutvecklare MetaQuotes har meddelat att de erbjuder en ny lösning för MT5-mäklare för att hjälpa till att förbättra tillgången till handelsfaciliteter, samtidigt som nätverksförseningar minskar avsevärt.

MetaQuotes MetaTrader 5 Access Server Hosting förbättrar kundservicekvaliteten i regioner med hög handelsaktivitet. Tjänsten ger snabb och kostnadseffektiv distribution av säkra åtkomstpunkter för handelsservrar, vilket möjliggör höghastighets, pålitlig anslutning till plattformen.

För att säkerställa bästa möjliga kundupplevelse sa MetaQuotes att de är värd för sin utrustning hos Equinix, en av de bästa datacenterleverantörerna. Datacentren finns i London (LD4), New York (NY4) och Hong Kong (HK1). Dessutom har företaget servrar i det Amsterdam-baserade datacentret Servers.com, i Sao Paulo, Mumbai, Lagos och Johannesburg. Lösningen är inbyggd i plattformen, vilket möjliggör lansering av nya accesspunkter med ett par klick direkt via MetaTrader 5 Administrator. De lanserade poängen blir tillgängliga för handlare på bara några sekunder.

Företaget sa att fördelarna med MT5 Access Server Hosting inkluderar:

  • Åtkomst på 30 sekunder. Servern kommer att börja acceptera handlaranslutningar omedelbart efter att en beställning har lagts i MetaTrader 5 Administrator.
  • Inga överbetalningar eller långtidskontrakt. Prenumerationsavgifter debiteras på månadsbasis så länge tjänsten används. Kunden kan när som helst säga upp ett abonnemang eller flytta åtkomstpunkter.
  • Kraftfull hårdvara. Vi erbjuder uppdaterade servrar med NVMe-diskar och överföringshastigheter på 10 Gbps. Tjänsten tilldelar IPv4- och IPv6-adresser.
  • Inget överdrivet arrangemang. Vi har redan tecknat kontrakt med pålitliga datacenter i strategiskt viktiga geografiska regioner, samtidigt som vi har löst alla organisatoriska frågor.
  • Fullständig säkerhet. Servern har inte tillgång till handelskontolösenord, nycklar eller handelsoperationer. All kontodata överförs via åtkomstservrar i krypterad form och avkodas på handelsservrar.
  • Inga underhållskostnader. MetaQuotes hanterar alla tekniska problem.


[ad_2]

Source link