Match-Trade-plattformen lägger till förbättrad leadsvy i CRM

[ad_1]

Forex- och kryptomäklarens tekniska leverantör Match-Trade Technologies har tillkännagett släppet av ett antal uppdateringar och uppgraderingar till sin Match-Trader FX/Crypto Broker-plattform, inklusive förbättrad leadsvy i Sales Dashboard i CRM, IB-dagliga rapporter, nya teman i Klientkontor, ändringar i insättningsbonussystemet, ny Multi Broker-åtkomst i Match2Pay och ytterligare stöd för kryptovalutor i Exchangers.

Företaget utfärdade följande uppdateringar i ett meddelande idag till kunder.

Ny och förbättrad vy över potentiella kunder i Sales Dashboard i CRM

I maj releaser har vi ändrat hur leads visualiseras i Sales Dashboard i CRM-appen. Nu kan användare enkelt se det aktuella stadiet för en given potentiell kund i avsnittet Lead stages på Sales Dashboard. De kan också använda en dra och släpp-funktion för att flytta avledningar mellan stegen. Vi har delat in dem i fyra kategorier:

  1. Ny kontakt
  2. Kontaktad (leads med status: inget svar, ring tillbaka idag, ring tillbaka, i ett samtal, pågår)
  3. Redo att sätta in (leads med status: heta, i pengarna)
  4. Behovsanalys (leads med status: inte intresserad, dåligt hanterad lead, språkbarriär, fel person).

Endast leads som tilldelats en given kontoansvarig eller poolhanteringsansvariga ingår i den här vyn (hanteraren är synlig till höger).

Den förbättrade vyn hjälper mäklare att hantera sin mäklarverksamhet och förenkla försäljningsprocessen. Nu kan de enkelt analysera leads status och fatta beslut därefter.

IB dagsrapport

En annan nyhet i CRM-appen är möjligheten att skicka dagliga rapporter till IBs och subIBs. Rapporten innehåller IBs, subIBs och deras klienters aktiviteter.

Rapporter konfigureras enkelt på fliken Rapporter genom att trycka på knappen “Skicka dagliga e-postrapporter till IBs”. De skickas ut klockan 24:00 GMT+0 till alla handelskonton med en fastställd provisionsmall.

Nämnda rapporter inkluderar:

  • Beräknade provisioner (med handelskontonummer, insättnings-ID, tid och debiterad provision);
  • Kunder (med antalet nya kunder under en viss dag, deras handelskontonummer, e-postadress och namn);
  • subIBs (med antalet nya subIBs under en viss dag, deras handelskontonummer, e-postadress och namn).

Nya teman i Kundkontoret

Vi har lagt till fyra nya teman i vår Client Office-app, Dark, Space, Fire och Grass. Att ändra temat baserat på varumärkets färgschema möjliggör ännu större anpassning.

På begäran kan vi lägga till någon av mallarna till Mäklarens kundkontor eller använda en anpassad mall som tillhandahålls av mäklaren i CSS-filen.

Förändringar i insättningsbonussystemet

Vi ändrade hur insättningsbonussystemet fungerar. Från och med nu kan Mäklare välja om bonusarna läggs till endast den första insättningen eller första och varje insättning efter det (det gäller hela kontot, inte olika handelskonton).

Vi har också lagt till möjligheten att ange intervaller för vilka specifika bonusar kommer att betalas ut. Detta alternativ tillåter mäklaren att uppmuntra handlare att göra ännu högre insättningar, allt enligt dess specifika strategi och affärsmål.

Möjlighet att öppna konton och förfrågningar i ett nytt fönster

En annan liten förändring som gör arbetet i CRM-appen ännu smidigare och användarvänligare är att lägga till möjligheten att öppna konton och förfrågningars detaljer i ett nytt fönster. För att göra det, högerklicka på en given rad (t.ex. konto) i tabellen.

Ny Multi Broker-åtkomst i Match2Pay

Vi fortsätter att förbättra vår kryptobetalningsgateway Match2Pay. Därför lade vi i maj till en möjlighet att hantera olika White Label-plattformar genom att logga in på ett Match2Pay-konto. Detta ger en mäklare möjlighet att övervaka sina undervarumärken och White Labels på ett ställe.

Ny och bättre visning av transaktionssammanfattningar i Match2Pay

Vi har också ändrat hur transaktionssammanfattningar presenteras. Från och med nu delas transaktioner upp baserat på den betalningsgateway som används för att göra dem. Summan av transaktioner för en given gateway visas både i denna gateways kryptovaluta och i USD.

Ytterligare stöd för kryptovalutor i Exchangers

En annan viktig förändring i vår Match2Pay kryptobetalningsgateway är att lägga till nya kryptovalutor i Exchangers. Nu stöder Moonpay även USDT och TRC20, och Mercuryo stöder BUSD och BEP20.

Vaultspay och Ozow PSP:er integrerade med Match-Trader

I majutgåvorna har vi integrerat Vaultspay och Ozow med våra Match-Trader-applikationer. Vaultspay är en leverantör av betalningslösningar som stöder följande valutor: KWD, SAR, USD, GBP, AED, EGP och EUR, och verkar i 180 länder runt om i världen. Ozow är en sydafrikansk betalningsleverantör som erbjuder ZAR-insättningar.

Med tanke på det breda utbudet av PSP:er som redan är integrerade med Match-Trader-plattformen, utökar dessa nya integrationer sina möjligheter ytterligare.

Stängda positioner och Ekonomi CSV-export i Match-Trader

I vår Match-Trader-plattform har vi lagt till knappen “Exportera till CSV” på flikarna Stängda positioner och Finans. Detta gör det möjligt för mäklare att ännu bättre utnyttja plattformens rapporteringsfunktioner.

Lade till information om minimikommission för symbolinställningar i Match Trader

I handelsformuläret och detaljerad vy av symbolen har information om lägsta provision (om den är inställd) dykt upp. Således vet användarna omedelbart kostnaden för transaktioner de är intresserade av att initiera.

I Match-Trader kan mäklare sätta en minimikommission för vilket instrument eller grupp av instrument som helst. Det gör att de kan ha ännu större kontroll över sin verksamhet.


[ad_2]

Source link