Match-Prime sponsrar det lokala cypriotiska laget Omonoia FC

[ad_1]

Cypernbaserad likviditetsleverantör med flera tillgångar Match-Prime Liquidity har meddelat att de har blivit officiell sponsor för Omonoia FC, ett lokalt fotbollslag från Nicosia.

Match-Prime började arbeta 2020 efter att ha erhållit en CySEC CIF-licens och har proaktivt breddat sin relation med lokala företag och hela det cypriotiska samhället. Match-Prime förser kunder med skräddarsydda likviditetslösningar för flera tillgångar och säkerhet för sina företag.

Tack vare sitt erfarna team sa Match-Prime att det är djupt rotat i det lokala samhället och att de stolt stöder lokala initiativ. Företaget har varit aktivt på Cypern under de senaste tre åren och utvecklas ständigt genom att utöka erbjudandet för sina kunder över hela världen och öka sitt engagemang i valutabranschens evenemang.

Match-Prime kommer att sponsra Omonoia FC den här säsongen. Laget har funnits på den cypriotiska fotbollsscenen sedan 1948 och har blivit ett av Cyperns mest framgångsrika och igenkännbara lag. Under åren har Omonoia vunnit 21 nationella mästerskap, 15 cuper och ett rekord på 17 supercuper. Den 12 augusti möter laget Apollon FC i den sista matchen i den cypriotiska supercupen, klädda i helt nya tröjor med Match-Prime Liquidity-logotypen på ärmarna.

Andreas Kapsos (bilden överst till vänster), VD för Match-Prime, kommenterar sponsoravtalet:

“Vi är stolta medlemmar av vår lokala cypriotiska fotbollsentusiaster, så med stort nöje visar vi vårt professionella stöd till ett så framgångsrikt lag. Vi känner oss privilegierade att stödja Omonoia eftersom det är ett av de största lagen på Cypern, vad gäller fandom, och vi vet att det har en speciell koppling till sina supportrar. Vårt företag värdesätter också relationer som vi tror är avgörande för ett framgångsrikt samarbete.

Naturligtvis är Omonoia inte bara ett populärt lag. Ur ett affärsperspektiv är det också ett kraftfullt och igenkännbart varumärke. Vi ser upp till det och vi kommer att arbeta för att uppnå detta mål, så att detta partnerskap kan utvecklas och fortsätta över tiden. Vid det här tillfället vill vi önska Omonoia framgång i de europeiska tävlingarna och att uppfylla alla mål som man har satt upp för den nya säsongen. Från vår sida kommer vi att stå vid sidan av Omonoia och stödja det varje steg på vägen.”


[ad_2]

Source link