Mark Hawkins avgår från Board of Fidelity National Information Services

[ad_1]

I en ansökan till Securities and Exchange Commission (SEC) har Fidelity National Information Services, Inc meddelat styrelseändringar.

Den 31 augusti 2021 meddelade Mark J. Hawkins, styrelseledamot i Fidelity National Information Services, Inc, bolaget att han avgick från styrelsen. Uppsägningen kom efter att styrelsen informerades om att en intressekonflikt just hade uppstått i samband med att Hawkins medlemskap i styrelsen för ett icke -närstående företag som inte kunde botas med avseende på hans fortsatta tjänst i styrelsen.

Nedan finns en kopia av brevet:

Hawkins, som gick med i styrelsen för FIS i juni 2021, är för närvarande president och Chief Financial Officer Emeritus på Salesforce.com, en ledande leverantör av molnbaserade datalösningar för företag, en position som han har haft sedan februari 2021. Han har tidigare haft positionerna av VD och ekonomichef på Salesforce.com.

Innan Salesforce.com fungerade Hawkins som Executive Vice President och Chief Financial Officer på Autodesk, Inc., en leverantör av tredimensionell design-, teknik- och underhållningsprogramvara; Ekonomichef och Senior Vice President, Finance & IT, på Logitech International SA, leverantör av tillbehör för persondatorer och surfplattor; och hade olika finans- och ledningsroller på globala teknikföretag Dell Inc. och Hewlett-Packard Company.

[ad_2]

Source link