Manchester City tillkännager partnerskap med kryptobörsen OKX

[ad_1]

Manchester City har idag tillkännagett ett globalt partnerskap med en av världens största kryptobörser, OKX, och utnämnt den till klubbens officiella kryptovalutabörspartner.

OKX:s första satsning på en värld av sport och underhållning, partnerskapet kommer att sträcka sig över Manchester Citys herr- och damlag, förutom klubbens e-sportverksamhet.

OKX och Man City tror på att inspirera till fortsatt innovation, talangutveckling och tekniska framsteg – en viktig samverkan mellan båda organisationerna.

De nya partnerna kommer att samarbeta om ett antal exklusiva upplevelser för OKX:s globala kundbas, förutom en närvaro på stadion över Etihad Stadium och Academy Stadium. De nya partnerna kommer också att undersöka framtida innovationsprojekt tillsammans.

Roel De Vries, Chief Operating Officer, City Football Group, sa:

“Vi är glada över att välkomna OKX som officiell partner till Manchester City idag när de vill ge sig in i sportens värld. Det nya partnerskapet förenar våra gemensamma värderingar om innovation, drivkraft för framgång och att vara i framkant av våra respektive branscher. Deras breda och inkluderande tillvägagångssätt för att rikta sig till olika målgrupper resonerar med vårt tillvägagångssätt. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans under hela partnerskapet.”

“Vi är glada över att samarbeta med Manchester City, ett av världens mest älskade och mest framgångsrika lag. Fotboll och krypto delar något viktigt; de är till för alla, de skapar inkludering i samhället. För OKX är Manchester City en klubb som representerar effekten som fotboll har för att göra en positiv skillnad i människors liv, för att föra människor samman kring en gemensam kärlek till det vackra spelet. Vi går in i Premier League för första gången som Citys officiella kryptopartner för att fira denna gemenskapsanda i fotbollsvärlden eftersom det är något vi båda delar”, säger Jay Hao, VD för OKX.

[ad_2]

Source link