LSE kommer att migrera historiska dataprodukter till en molnbaserad plattform under tredje kvartalet 2022

[ad_1]

Under det tredje kvartalet 2022 kommer London Stock Exchange att migrera olika produkter för dagens slut/historiska data till en molnbaserad plattform. Kunder som prenumererar på dessa produkter måste uppdatera sina anslutningsarrangemang för att ansluta till vår SFTP-lösning för Managed File Transfer (MFT).

Utöver dessa anslutningsändringar kommer LSE även att uppdatera filnamn och format för dessa produkter.

Du kommer att påverkas om du för närvarande prenumererar på en eller flera av följande produkter (”LSE historiska dataprodukter”):

  • Kryssa i Data – tid- och försäljningsdata för transaktioner utförda på London Stock Exchange eller rapporterade via TRADEcho
  • Bästa priserna – nedladdning i slutet av dagen av de bästa bokpriserna
  • Bygg om orderbok – nedladdning vid dagens slut av alla uppdateringar av orderboken
  • Sammanfattning av dagens slut – sammanfattad handelsaktivitet för instrument noterade på London Stock Exchange, inklusive öppning, stängning, höga och låga priser och kumulativa volymer
  • Deltagarhandelsdata – tick-by-tick-handelsdata för specifika marknadsdeltagare, levererad i slutet av varje arbetsdag och endast tillgänglig för marknadsdeltagare
  • Daily Tradable Instruments Report – fullständig lista över instrument som kan handlas på London Stock Exchange
  • Daily Official List – en daglig publicering av officiella noteringar för alla värdepapper som handlas på London Stock Exchange.

Kunderna måste ha genomfört bytet till den nya molnbaserade plattformen senast den 7 oktober 2022, då de befintliga tjänsterna kommer att upphöra.

Historiska dataprodukter relaterade till turkosmarknaden påverkas inte av dessa förändringar och kommer att bli föremål för ett migreringsschema i slutet av 2022.

Den nya molnbaserade plattformen kommer att finnas tillgänglig från 1 augusti 2022 (för alla produkter utom Rebuild Order Book). Kunder kommer att behöva migrera från äldre anslutningslösningar till MFT för att fortsätta ta emot LSEs historiska dataprodukter. Äldre anslutningslösningar kommer att tas ur drift den 7 oktober 2022, varefter MFT kommer att vara den enda åtkomstpunkten för dessa produkter.

Mellan 1 augusti 2022 och 7 oktober 2022 kommer kunder att tillåtas använda de två lösningarna parallellt för att validera anslutning till den nya plattformen.

Kunder som prenumererar på Rebuild Order Book bör notera att denna produkt inte förväntas vara tillgänglig på MFT förrän i mitten av augusti.


[ad_2]

Source link