LINEs kryptotillgång LINK nu tillgänglig på MEXC Global

[ad_1]

LINE Tech Plus, ett dotterbolag till LINE Corporation och operatör av LINEs kryptotillgång och blockchain-relaterade verksamheter, meddelade idag att LINEs kryptotillgång LINK nu är tillgänglig på digitala tillgångar och kryptovalutahandelsbörs MEXC Global för dig som vill investera i aktier online.

MEXC är en börs som använder högpresterande matchningsmotorteknologi som kan hantera gigantiska 1,4 miljoner enheter per sekund och tillhandahåller mer än 1 400 tjänster för handel med kryptotillgångar i 70 länder. Användare kan handla LINK (LN) med Bitcoin (BTC) på MEXC. Med denna börs kan LINK nu handlas på BITFRONT, LINE BITMAX, Bithumb och MEXC.

LINE planerar att ytterligare utöka LINKs likviditet och stärka dess ekosystem genom att notera på ytterligare en global börs.

LINE har breddat LINEs blockchain-ekosystem och tokenekonomi. I april lanserade LINE LINE NFT, en omfattande marknadsplats för globala icke-fungibla tokens (NFT) i Japan genom sin kryptotillgång och blockchain-relaterade affärsutvecklare, LINE Xenesis.

Dessutom öppnade LINE NEXT Inc., LINEs satsning på att utveckla och expandera det globala NFT-ekosystemet, nyligen DOSI Store för handel med NFT på den globala NFT-plattformen DOSI (för närvarande i teaser-release) och välkomnade varumärken och företag att sälja NFT:s. LINE kommer att fortsätta bygga NFT:er och ett Web3-ekosystem där alla partners kan växa tillsammans.

[ad_2]

Source link